Çar. Eyl 25th, 2024

Türkiye’yi Bitcoin ile tanıştıran BtcTurk, Kalben’in ‘Eski Dünyanın Yangını’ isimli albümünü metaverse’de yapılan lansman ile müzikseverlerle buluşturarak Türkiye’de bir prensip imza attı.

Türkiye’de Bitcoin ve kriptoparaların profesyonelce ve itimatla alım satımının yapılabildiği BtcTurk | PRO, tüm dünyada büyük yankı uyandıran metaverse cihanında Türkiye’deki birinci albüm lansmanını hayata geçirdi.

BtcTurk | PRO’nun sponsorluğunda Kalben’in ‘Eski Dünyanın Yangını’ isimli yeni albümünün müzikleri Decentraland metaverse’ünde birinci sefer müzikseverlerle buluştu. 17 Ocak’ta Güçlü PSM Touché’de düzenlenen albüm tanıtımının Decentraland metaverse’ünde yapılan yayınına 1000’den fazla iştirakçi kendi avatarlarıyla katıldı.

Kalben; birinci sefer yapılan bu aktiflikten duyduğu heyecan ve memnunluğu lisana getirerek iştirakçileri selamladı. Dinleyicilere hem Türkçe hem İngilizce seslenen Kalben; “Bu akşam burada avatarlarımızlayız lakin tekrar de birbirimize sarıldığımızdan eminim’’ dedi. Yeni albümünden müzikleri seslendiren Kalben, aktifliğin doğum gününe denk gelmesi vesilesiyle doğum gününü de kutladı.

BtcTurk | PRO’nun katkılarıyla, Blokzinciri tecrübesini tam manasıyla BtcTurk kullanıcılarına sunmak için Decentraland üzerinde düzenlenen aktiflik, müzikseverlere ulaştı. BtcTurk | PRO ile metaverse dünyasında Türkiye’de bir birincisi yaşamak isteyen tüm müzikseverler ve meta dünyanın takipçileri, aktifliğin ayrıntılarını BtcTurk | PRO’nun toplumsal medya hesaplarından takip etti.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen