Paz. May 19th, 2024

Rihanna, 12 Şubat Pazar günü bu yılki Super Bowl İlk Yarı Şovu’nda performans sergilemeye geri döneceğini açıkladığında hayranları çıldırdı. Bu, pop yıldızının müziğe dönüş yaptığı anlamına gelebilir miydi?

Son performansı 2018’de Grammy Ödülleri’ndeydi. O zamandan beri müzik sanatçısı, güzellik imparatorluğuna ve yeni bir anne olmaya odaklandı ve bazılarının ilk aşkı olan müziğine geri dönüp dönmeyeceğini merak etmesine neden oldu. Ancak devre arası şovu, sadece başlangıç gibi görünüyor; Rihanna’nın küresel bir tur duyurmayı planladığı bildiriliyor.

The Sun’a konuşan bir kaynak, “Super Bowl’dan sonra 2023 için Kuzey Amerika tarihlerini açıklamaya hazır ve 2024 için Avrupa tarihlerinin açıklanması an meselesi olacak.”

Kaynak, “Planı, birden fazla yeri ziyaret etmek yerine büyük şehirlerde sahneler kurmak.” Şarkıcı, son birkaç aydır stüdyoda da görüldü, ancak bazı insanlar onun A$AP Rocky’yi ziyaret ediyor olabileceğini öne sürdü. Ancak Black Panther 2: Wakanda Forever’ın piyasaya sürülmesiyle film müziği için Rihanna’nın “Lift Me Up” ve “Born Again” adlı iki şarkısı geldi.

Kaynak, söylentileri kısa tutacağını söyledi, çünkü Riri’nin odak noktası hala Fenty Beauty ve Savage X Fenty.

Geçen yılın Kasım ayında, Super Bowl devre arası şovunun sadece 12 dakika uzunluğunda olduğunu, bu nedenle performans geçmişinin çoğunda iki saatlik şovlar yaptıktan sonra zamanı doldurma konusunda gerçekten gergin olmadığını söyledi. Ancak bazı sürpriz misafirleri düşünüyor. “On iki dakika mı?” dedi. “Aslında bunu kendi başına da yapabilirsin ama bu, onu istediğin gibi dekore edebileceğin şeylerden biri. “Yani bunu kendim için yapmayı ya da meslektaşlarımdan bazılarını almayı seçebilirim, henüz ne yapacağımı bilmiyorum. Her iki şekilde de harika olacak” diye ekledi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen