Çar. Eyl 25th, 2024

İstanbul Çağdaş, “Sizin Perşembeniz” Çevrimiçi Sanatçı Atölyeleri ile iştirakçileri sanat dolu bir seyahate çıkarıyor. 16 Aralık’ta Hayal İncedoğan ile çevrimiçi olarak bir ortaya gelecek iştirakçiler, sembolik anlatım ile farklı bağlamlar yaratmayı sanatçı ile birlikte pahalandırıyor.

“Sizin Perşembeniz” Sanatçı Atölyeleri’nde aralık ayında Hayal İncedoğan yer alıyor. Söyleşiyle başlayan ve sanatkarın disiplinlerarası üretim pratiğinden ilham alan atölye, iştirakçileri konutlarında bulunan objeleri kullanarak bir natürmort fotoğrafı çekmeye davet ediyor.

Ahmet Hamdi Tanpınar’ın Huzur romanından bir alıntının ele alınmasıyla başlayacak çalışmada, iştirakçiler sembolik anlatım ile farklı bağlamlar yaratmayı sanatkarla birlikte kıymetlendiriyor.

Sanatçının dünyasına yolculuk

Söyleşi ve sanat uygulamalarından oluşan atölye programları sanatkarların yaratım süreçlerini ve sanatsal tecrübelerini iştirakçilerle paylaşmalarını sağlıyor. İştirakçileri sanatkarların dünyasında bir seyahate çıkaran “Sizin Perşembeniz” Çevrimiçi Sanatçı Atölyeleri’ne herkes fiyatsız olarak kayıt yaptırabiliyor.

Katılımcılar, rezervasyonun akabinde gönderilen ön bilgilendirme formu ile iletilen adresten çevrimiçi uygulamaya girerek programa dâhil oluyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen