Çar. Haz 26th, 2024


       “Cumhuriyet’in Yoncaları” Sergisi 

ziyaretçilerini bekliyor! 

Koruncuk Vakfı faydasına çağdaş sanat duayenleri dayanağıyla bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen çağdaş sanat standı, Cumhuriyet’in 100. Yılına özel Cumhuriyetin Yoncaları adıyla açıldı.

Sanatseverler ve toplumsal sorumluluk şuuruna sahip herkes ”Cumhuriyetin Yoncaları” standını, 25 Kasım’a kadar Işık Üniversitesi Maslak Yerleşkesi’nde ziyaret edebilir.

Türkiye ve Dünya çapında tanınan çağdaş sanatkarların desteklediği “Cumhuriyetin Yoncaları” standından elde edilen gelir, eğitime erişimi risk altındaki kız çocukları için çalışan Koruncuk Vakfı’na bağışlanacak.  Sanatı, toplumsal sorumluluk şuuru ile buluşturma özelliği taşıyan stant ile kız çocuklarının her manada güçlü bireyler olarak toplumda yer almaları için kesintisiz ve nitelikli eğitimin kıymetine dikkat çekiliyor.

Sergide; Bahri Genç, Belmin Pilevneli, Cem Sağbil, Fevzi Karakoç, Figen Batı, Beğenilen Aylis Çiçek, Gürbüz Doğan Ekşioğlu, Kadriye İnal, Mahmut Karatoprak, Uzman İnanç, Malik Bulut, Mustafa Horasan, Nedret Sekban, Nezih Çavuşoğlu, Resul Aytemur, Şebnem Keçeli, Yalçın Gökçebağ, Zahit Büyükişleyen’in yapıtları sanatseverlerle buluşuyor.

Ayakları yere basan, üreten, bilime inanan, sanatın kıymetini bilen, çağdaş kız çocukları yetiştirmenin kıymetine dikkat çekmek üzere yola çıkan “Cumhuriyetin Yoncaları” standı tüm sanatseverleri takviye olmaya davet ediyor.

”Cumhuriyetin Yoncaları” standını, 25 Kasım’a kadar Işık Üniversitesi Maslak Yerleşkesi’nde ziyaret edebilirsiniz.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen