Cum. Eki 11th, 2024

Türkiye’nin en büyük turizm fuarlarından biri olan Travel Turkey Fuarı kapılarını açtı. İzmir’de düzenlenen fuara katılan Edremit Belediyesi standına ilgi büyük oldu.

Türkiye’de düzenlenen en büyük turizm platformlarından biri olan Travel Turkey İzmir Fuarı, 2021’de dalın önde gelen profesyonellerini ağırlıyor. 2-4 Aralık 2021 tarihleri ortasında fuarizmir’de 15’incisi düzenlenen fuarda Edremit Belediyesi de yerini aldı. Birinci günden Kazdağları, termal suları, denizi ve tarihiyle ünlü Edremit turizmciler, vatandaşlar ve iştirakçiler tarafından büyük ilgi gördü. Edremit Belediye Lideri Selman Hasan Arslan, Lider Yardımcıları Tümdeniz Çelebi, Tayfun Gerkuş, Serkan Kürşad Saran ve Kültür Müdürü Ahmet Cumhur Dokur, Edremit standında ziyaretçileri ağırladı. Balıkesir Valisi Hasan Şıldak da standı ziyaret ederek Belediye Lideri Arslan ve lider yardımcılarından bilgi aldı. “Zeytin Toplayan Kadın” soğuk heykeliyle fotoğraf çektiren ziyaretçiler, bunun yanı sıra yapılan halk oyunları gösterisini de ilgi ve begeniyle izlediler.

“Kuzey Ege’nin incisi”

Edremit Belediye Lideri Selman Hasan Arslan, “Edremit tarihi ve turizmiyle Türkiye ve dünyada değerli bir pozisyonda bulunuyor. Biz de bunun farkında olarak Edremit’i layık olduğu yere taşıma uğraşıyla çalışmalarımızı ve bölgemizin tanıtımını gerçekleştiriyoruz. Kentimizin hoşluklarını eşsiz doğasıyla Kazdağları’nı ve Kuzey Ege’nin incisi Edremit’i tanıtmaya ve anlatmaya devam edeceğiz. Herkesi Edremit standına bekliyoruz” dedi. Edremit standı 2-4 Aralık tarihleri ortasında fuarizmir’de Hall A – D-104 No’lu stantta ziyaretçilerini bekliyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen