Sal. Eyl 24th, 2024

Halkbank, Paraf kullanıcılarına yılbaşı devrinde sunduğu ParafPara avantajlarını yeni bir reklam sinemasıyla tanıttı. Renosans İstanbul tarafından hazırlanan sinema, Selim Demirdelen’in direktörlüğünde İstanbul’da bir alışveriş merkezinde çekildi.

Paraf, 15 Ocak tarihine kadar giysi, yemek, elektronik, kozmetik, optik ve saat kategorilerinde toplamda yapılan 500 TL’lik her harcamaya 50, toplamda 200 TL’lik ParafPara kazandırıyor. Paraf’a birinci defa başvuranları ise ekstra 100, toplamda da 300 TL ikram ParafPara bekliyor. Paraf Hoşluklar Dünyası’nın yeni yıl fırsatlarını Kerem Alışık ve genç bankacı Ömer ekranlara taşıyor.

Mağazaları dolaşarak ikram arayışına giren Kerem Alışık, kendine has üslubuyla yeni yıl öncesi ParafPara kazanmanın yolunu sorgulayınca, Ömer bahse açıklık getiriyor ve fırsatları sıralıyor. Lakin Kerem Alışık’ın aklına, diğer bir şey takılıyor: Paraf’ı olmayanlar ne yapacak?

Onun da karşılığı ikilinin önünden geçtikleri mağazanın kapısında duran görevliden geliyor. Aldığı yanıttan keyiflenen Alışık, avantajları kaçırmadan sevdiklerine yeni yıl armağanını almak için mağazaya yönelirken “Görüşürüz Ömer’ciğim” diyerek vedalaşıyor. Ömer ise “Seneye mi abi” diyerek, yılbaşı devrinde sık tekrarlanan klişe espriyle karşılık veriyor. Sinema, Kerem Alışık’ın Paraf’ın yeni yıl hoşluğunun hatırına, Ömer’in bu kelamına imalı bir kahkaha ile karşılık vermesiyle sona eriyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen