Çar. Eyl 25th, 2024

Bir günü, bir haftayı ve bütün bir ayı kapsayan etkileşimli içeriğiyle, çocuklara vakit idaresi ve planlama marifeti kazandırmayı hedefleyen Majanda, genel kültür sayfaları ve dopdolu aktiflik seçkisiyle yeni yılda yeniden eğlenceyi garantiliyor.

2022’ye Majanda‘yla girmeye hazırlananları neler bekliyor?

Majanda’nın yaratıcılarından M. Banu Aksoy, 2022’ye Majanda ile girmeye hazırlananları doyasıya cümbüşün beklediğini söylüyor: “2022 temamız ”Anlat Kendini!” olduğu için Majandistler (Majanda kullanıcılarına verdiğimiz isim) kendilerini türlü biçimlerde söz etmenin yollarını keşfedecekler önümüzdeki yıl. Kendi içlerine dönüp bakabilecekleri, ânı yakalayabilecekleri, takıp takıştırabilecekleri, çalıp oynayabilecekleri, yazıp boyayabilecekleri, dışarı çıkabilecekleri, gördüklerini gösterebilecekleri ve ürettikleri her şeyi diğerleriyle paylaşabilecekleri bir yeni yıl bekliyor dostlarımızı. Haftalık ve aylık takvim planlaması, vakit ve para idaresi, alışkanlıklar ve his takibi üzere Majanda alametifarikaları da tekrar Majandistlerin hayatını kolaylaştıracak olağan ki.”

Neden herkesin bir Majanda‘sı olmalı?

Yıldıray Karakiya ise Majanda’yı ajandalardan farklı kılan özelliklere dikkat çekiyor: “Bu bir ajanda değil Majanda! Sıradan ajandalar boş ve ruhsuzdur; aylar ilerledikçe doldurulması külfet olmaya başlar. Halbuki Majanda, her bir köşesi hevesle doldurulan söz alanlarıyla dolu. Onu ”Bir Yıllık Cümbüş Defteri” olarak tanımlamamızın nedeni de işte bu!
Diyelim ki gelecek hafta bir dişçi randevunuz var. Bunu sıradan bir ajandaya da Majanda‘ya da not edebilirsiniz. Pekala, bekleme salonunda sizi hangisi oyalar? Dişçinin, o vızır vızır aletleriyle ağzınızda bir toplu konut projesine girişeceği gerçeğinin yarattığı gerginliği kim unutturur? Karşılığınızı duyar üzereyim. Âdeta bir stadyum dolusu insan ”Majanda, Majanda!” diye yeri göğü inletiyor. Haklısınız. Çünkü o bir ajanda değil, Majanda! Tam da bu nedenle herkesin bir Majanda‘sı olmalı.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen