Çar. Eyl 25th, 2024

Eskişehir’in buluşma noktası Espark Alışveriş Merkezi, çocuklar 21 Ocak Cuma günü başlayacak sömestr tatilini dolu dolu geçirsin diye eğlenceli etkinlikler hazırladı. 24-30 Ocak günleri ortasında İnşaat Atölyesi, 4-6 Şubat günleri ortasında ise Niloya gösterisi ile çocuklar tatili keyifle geçirecek.

Sömestr tatili 21 Ocak Cuma günü son dersin de bitmesiyle başlıyor. Eskişehir’in ömür ve cazibe merkezi Espark Alışveriş Merkezi de 4 Şubat’a kadar devam edecek bu tatili cümbüş dolu etkinliklerle karşılıyor. Espark’a gelen çocuklar Covid-19 önlemleri gereği iştirak kontenjanla hudutlu olduğu fiyatsız etkinliklere rezervasyon yaptırarak katılabiliyor ve çok keyifli anlar geçiriyor.

24-30 Ocak tarihleri ortasında Espark, İnşaat Atölyesi aktifliğine mesken sahipliği yapıyor. 4-12 yaş ortasındaki tüm çocukların katılabileceği aktiflikte, çocuklar kostümlerini giyip baretlerini taktıktan sonra dev Legolarla rengarenk meskenler, kaleler, okullar, köprüler inşa edecek, uzaktan kumandalı inşaat araçlarını kullanacak. Ayrıyeten atölyede Brickets inşaat imali, maket mesken üretimi ve boyama üzere etkinlikler de yer alacak. İnşaat Atölyesi, Espark -1. kat aktiflik alanında 1 hafta boyunca 14.00, 15.00, 16.00, 17.00, 18.00 olmak üzere her gün 5 seans halinde gerçekleştirilecek.

Tatilin son günlerinde ise çocuklar Espark’ta Niloya ve arkadaşlarıyla buluşuyor. 4-5-6 Şubat günlerinde Niloya’nın müzikli, danslı, interaktif tiyatral gösterisinde, Niloya ve arkadaşları Mete ile Tospik, çocukları çok eğlendiriyor. 4-7 yaş ortası çocukların iştirakine uygun Niloya gösterisi, Espark -1. kat aktiflik alanında 14.00, 16.00, 18.00 olmak üzere her gün 3 seans halinde fiyatsız olarak gerçekleştirilecek. Covid-19 önlemleri gereği iştirak kontenjanla hudutlu olduğu aktiflik için, 13.30’da aktiflik standına gelerek kayıt yaptırmayı unutmayın.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen