Cts. Haz 1st, 2024

Günlerin Getirdiği

Tarih: 2009-10-07 TV : NTV Saat: 20:00 Tür:Yaşam

Mirgün Cabas ve Hakkı Devrim
“GÜNLERİN GETİRDİĞİ”

NTV ekranının yeni ikilisi Mirgün Cabas ve Hakkı Devrim ikinci programlarıyla ekranda. Mirgün Cabas olayları, kişileri, portreleri, tartışmaları izliyor, haftanın en ilginç gündem maddelerini Hakkı Devrim’le birlikte ekrana taşıyor. İkilinin bu geceki konukları arasında Artun Ünsal, Bilge Köyü muhtarı, organ vermiş ve halen organ bekleyen iki hasta yer alacak.

BİLGE KÖYÜ SAKİNLERİNE TRAKYA’DA YER ARANIYOR
“Günlerin Getirdiğinde” ilk olarak Mayıs ayında 44 kişinin öldürüldüğü bir katliamın yaşandığı Bilge Köyü’nün taşınması konusu ele alınacak. Bilge köyü katliamı sanıklarının yakınları, taşınması düşünülen ancak halkın tepkisi ile vazgeçilen Tarakya’da ve bunun üzerine karar verilen yeni yerleşim merkezinde yapılan röportajların yer aldığı programa Bilge Köyü muhtarı da Diyarbakır’dan canlı yayına katılıyor… Ayrıca o dönemde bölgeye gidip incelemelerde bulunan Artun Ünsal da stüdyo konuğu…

ORGAN NAKLİ
Programın bir başka konu başlığı ise Organ nakli… Geçen hafta ortaya çıkan organ ticaretiyle bir kez daha gündemi işgal eden “organ nakli” konusu programda ele alınacak. Mirgün Cabas ve Hakkı Devrim, stüdyoda organını bağışlamış ve hâla organ bekleyen iki konukla sohbet ederken diyaliz merkezinde yapılan özel röportajlar da ekrana gelecek.

HANIMIN ÇİFTİĞİ’NE ADANALI TEPKİSİ
Hanımın Çiftliği dizisi ile başlayan şiddet tartışmaları da programın konuları arasında… Adanalılar’ın diziye tepkileri ile bu konuda Yaşar ve Erol Büyükburç gibi Adanalı ünlü isimlerin görüşleri ekrana gelecek.

Künye :

Mirgün Cabas ve Hakkı Devrim

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen