Cts. May 4th, 2024

Haneler

Tarih: 2010-01-29 TV : KANAL D Saat: 22:45Tür:Eğlence

Yaban ve Pınar intikam peşinde

Kanal D’nin, senaryosunu Saygın Delibaş, Fethi Kantarcı, Sevda Fırat Ak ve Yaşar Arak’ın yazdıkları, yönetmenliğini Elif A. Durmaz’ın yaptığı, başrollerini Serdar Orçin, Fırat Doğruloğlu, Kamil Güler, Asuman Dabak, Özlem Türkad, Çağlar Çorumlu, Gülden Güney, Mahir İpek, Buket Yanmaz Kubilay,
Alper Düzen, Boncuk Yılmaz, Serhan Ernak, Barış Başar ve Onur Özcan’ın paylaştıkları, Ferhan Şensoy’un aynı ismi taşıyan ünlü eserinden uyarlanan “Haneler” bu hafta yine kahkaha dolu, yepyeni skeçlerle ekrana geliyor.
Hapishaneden kaçmak için plan yapan Yaban ve Pınar, heyecanlı bir firarın ardından Avukat Mümtaz’dan intikam almak için harekete geçerler. Mümtaz’ın evine giden Yaban ve Pınar’ı büyük bir sürpriz beklemektedir.
Balayı Bir Hane’de, balayı odası iki ayrı çifte verilince damatlarla gelinler birbirlerine girerler.
Bir türlü çapkınlıkları sonuca bağlanmayan Emlakçı Kudret ise kendine manken bir müşteri edinir. Ancak mankeni tavlamak hiç de kolay olmaz.
Kaynanalı Bir Hane’de gerçekler ortaya çıkınca ev halkı zalim kaynana Afife içi ittifak kurar. Ancak kurnaz kaynana aile üyelerine kök söktürür. Dırdırhane’de ise bir tanesi hala belli olmayan yılbaşı piyango talihlisinin drıdırcının kocası olduğu ortaya çıkar. Dırdırcı, Milli Piyango yetkililerini de bayıltmayı başarır.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen