Paz. May 5th, 2024

Çok Güzel Hareketler Bunlar
cok

Tarih: 2010-02-28 TV : KANAL D Saat: 20:15Tür:Eğlence

ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR ÖZEL BÖLÜMÜ İLE EKRANDA

Kanal D’nin, izlenme rekorları kıran mizah programı “BKM Mutfak Çok Güzel Hareketler Bunlar” bu akşam, 50, 51 ve 52. bölümlerin en beğenilen skeçlerden oluşan özel bölümü ile ekrana geliyor.

Hatice, nam-ı diğer Havuçlu Anne, 3. çocuğuna hamiledir. Kazım, nam-ı diğer Hıyarlı Baba çocuğu istemeyince, Hatice tüm ikna yöntemlerini kullanır. Fazıl da doğmamış çocuğu kıskanıp evden kaçınca müjdeli haber pek de müjdeli olmaz.
Karısının çalışmasını istemeyen adam, karısına tuzak kurarak onu iş görüşmesine geldiğine neredeyse pişman eder. Kadın, kocasının yıldırma politikalarına nasıl dayanacak?
Hoşlandığı kızı tavlamak için arkadaşından taktikler alan adam, iş uygulamaya geldiğinde her şeyi birbirine karıştırır ve ortaya dengesiz bir insan profili çıkar.
Boğaç’ın hırçın davranışlarından bezen sınıf arkadaşları durumu öğretmenlerine iletir. Öğretmen sınıfta olup bitenleri cep telefonuna kaydedince, erken seçime karar verilir ve sınıfta kıyasıya bir mücadele başlar.
Kapısının önünden geçip giden herkesten yardım isteyen kadın, bu davranış ile yanlış anlaşılınca hırsızlıkla suçlanır. Kadının savunması ise işin yalnızlıktan kaynaklandığı yönündedir.
Diğer bir skeçte, Slumdog Millionaire’in Çarıklı Milyoner versiyonu var. Yarışmaya katılan genç, bütün soruları bilmektedir. Peki nedir bunun sebebi?
Gece eve dönerken alkollü araba kullanmaması konusunda kocasını uyaran kadın, kocasının umursamaz tavrı ile karşılaşır. Adamın bu sorumsuzluğu, çiftin başına epey dert açacaktır.
Okul kantininde kızlarla tanışmak için fırsat kollayan gençler tanıştıkları kızı beğenmezler. Ancak işte tam bu noktada iç güzellik mi önemli, yoksa dış güzellik mi sorusu devreye girer.
İlişkilerinde sorunlar yaşayan çift, yolda arabalarıyla giderken bir niyetçiye rastlarlar. Kadının ısrarıyla niyetçiyi arabaya alan çift, çektikleri niyetlerde ilişkilerine dair olumsuz sonuçlarla karşılaşınca işlerin seyri değişecektir.
Hıyarlı Baba ve Havuçlu Anne sevgililer günü yemeği yiyeceklerdir. Restaurant sahibi adam, Hatçe’nin dul zamanlarında ona sahip çıkan üst komşusudur. Bu durum Kazım’ın kıskançlık krizine girmesine sebep olur, işler çığırından çıkar.
Evlilikleri kopma noktasına gelen çift aile terapistine gider. Terapistin ilginç terapi yöntemleri çiftin sorunlarını çözmekte başarılı olamayacak gibi gözükse de, terapistin biraz kaçık olması dengeyi sağlar.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen