Cts. May 18th, 2024

TÜRK İŞİ ROMANTİK KOMEDİ

 romantık komedi

Romantik Komedi isimli filmin galası önceki gün yapıldı. Filmi çekerken çok eğlendiklerini belirten oyuncular, izleyenlerin de çok eğleneceklerini söyledi

 

Yapımcılığını Murat Tokat’ın yönetmenliğini Hakan Ketche’nin yaptığı ‘Romantik Komedi’ filminin galası önceki akşam İstinye Park’ta yapıldı. Cemal Hünal, Sedef Avcı, SinemKobal, Burcu Kara, Begüm Kütük, Engin Altan Düzyatan ve Gürgen Öz gibi oyuncuların yer aldığı film, 5 Şubat’ta vizyona girecek.

ÜNLÜLER AKIN ETTİ
Galaya katılanlar arasında Mahsun Kırmızıgül, Ali-Ezo-Gül Sunal, Özcan Deniz, Acun Ilıcalı, Seray Sever, Arzum Onan, Hande Subaşı Behzat Gerçeker, Erdil Yaşaroğlu ve Mehmet Aslan gibi birçok ünlü sima vardı. Filmin gösteriminden sonra basına hep birlikte poz veren oyuncular, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Sedef Avcı, sevişme sahneleriyle ilgili soruyu yanıtlamak istemezken Cemal Hünal soruyu, “Hâlâ bu konuları aşmadınızmı?” diyerek cevapladı

Hepsi pişti
Sedef Avcı ve Sinem Kobal, gece için sırt dekolteli elbise seçerek, dekolteleriyle pişti oldular. Ayrıca Sinem Kobal ve Begüm Kütük’ün kıyafetlerinin benzerliği de gözlerden kaçmadı.

Sinem yine kardeşe emanet
Galatasaray’ın başarılı kaptanı Arda Turan, kampta olduğu için sevgilisi Sinem Kobal’ı galada yalnız bıraktı. Kobal’a Arda’nın kardeşi Okan Turan eşlik etti.

‘Sevişme sahnelerinde bir şey yok’
Kıvanç Kasabalı, eşi Sedef Avcı’nın filmdeki sevişme sahneleriyle ilgili olarak, “Sevişme sahnelerinde kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Gerçek bir oyuncu verilen rolü yerine getirir; biz de onu yapıyoruz” dedi.

HT MAGAZİN

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen