Paz. May 19th, 2024

Basketbolda, Spor Toto’nun sponsorluğunda düzenlenen 26. Erkekler Türkiye Kupası, bugün Kayseri’de yapılacak final maçıyla sahibini bulacak. Yarı finalde Galatasaray Cafe Crown’ı eleyen Fenerbahçe Ülker ile Medical Park Trabzonspor’u geçen Beşiktaş Cola Turka, Kadir Has Salonu’nda saat 15.00’te başlayacak final maçında karşı karşıya gelecek. Karşılaşma Sports TV’den naklen yayınlanacak.

Kartal’ın kupası yok

Kupayı kazanan ilk takım olma unvanına sahip Fenerbahçe Ülker, geçen yıl kupayı kazanarak, 43 yıllık kupa hasretine son verdi. Kupada şampiyonluğu bulunmayan Beşiktaş Cola Turka ise 39 yıl sonra finale çıkmayı başardı.

Ataman’ın basın sitemi

Bu şansı en iyi şekilde değerlendirip kupayı kazanmak istediklerini belirten Beşiktaş coachu Ergin Ataman, basını da eleştirdi. Ataman, “Maçları Kayseri halkı göremiyor. Bu tam bir skandal” dedi.

Fenerbahçe antrenörü Neven Spahija ise zorlu bir maçın kendilerini beklediğini ifade ederek, “Daha önce de Beşiktaş’a karşı oynadık. Ancak bu sefer karşımızda farklı bir takım var. Hem oyuncu olarak hem oyun anlayışı olarak değişiklik yaptılar. Zor bir maç bizi bekliyor” şeklinde konuştu.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen