Pts. May 20th, 2024

İki yıl sonra albüm çıkardı, klibini çekti ama…


Berksan klip çekiminden sonra yüksek ateş yüzünden hastalandı ve iki gün evde yatmak zorunda kaldı.

İki yıl aradan sonra ‘Su’ isimli albümünü çıkartan Berksan, albümünün üçüncü klibini çekti. Sözü ve müziği kendisine ait olan düzenlemesi Atınç Tombak tarafından yapılan Ölüyorum isimli aşk şarkısının klip çekimi için kamera karşısına geçen Berksan, klip çekiminde zaman zaman zor anlar yaşadı.

Cumali Çöp yönetmenliğinde 24 saat süren klip çekiminde havaların soğuk olması yüzünden çok üşüten ancak profesyonelliği bir an olsun elinden bırakmayan Berksan, ‘Ben işimi severek yapıyorum. Klip de işimizin en önemli parçası. Zor anlar yaşasak bile buna değer’ dedi. 16 mm formatında çekilen klipte 25 kişi çalıştı. Klipte bir ayrılık hikayesini anlatan Berksan, klip çekiminden sonra yüksek ateş yüzünden hastalandı ve iki gün evde yatmak zorunda kaldı.

Aşk’ın hayatında önemli bir parçası olduğunu söyleyen Berksan, ‘Aşksız bir hayat ben düşünemiyorum. Aşk olması gerekiyor. Bir de güzel bir aşk yaşanırsa bu hayattaki en büyük zenginlik. Ben şu anda aşık değilim ama aşık olmayı çok istiyorum’ diyerek duygularını itiraf etti.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen