Çar. May 1st, 2024

Abdurrahman Kurt’tan bomba iddia

Akil İnsanlar Heyeti Doğu Anadolu Bölgesi üyesi Abdurrahman Kurt, çözüm sürecine ilişkin çarpıcı bir açıklamada bulundu.

 

24’TV’de yayınlanan Moderatör programına konuk olan Akil İnsanlar Heyeti Doğu Anadolu Bölgesi Heyet üyesi Abdurrahman Kurt, çözüm sürecine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. PKK’lıların yüzde 15’inin ülkeyi terk ettiğini söylenen Kurt, bunların da savaş gücü olmayan teröristler olduğunu ifade etti.
VİDEO İÇİN TIKLAYIN
SAVAŞ GÜCÜ OLMAYANLAR ÜLKEYİ TERK EDİYOR

BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın PKK’nın yüzde 80’i sınıra hareket halindedir sözünü hatırlatan Abdurrahman Kurt, kendi yaptıkları toplantılarda PKK’nın yüzde 15’inin dışarıya çıktığını ve bunların çoğunun savaş gücü olmayan teröristler olduğu sonucunun ortaya çıktığını söyledi.

‘Çözüm sürecine ilişkin iki cenahın da iyi niyetli olduğunu söyleyebilirim’ diyen Abdurrahman Kurt, bu konuda özel olarak öne çıktığı için Sırrı Sakık’a teşekkür etti.

HEPİMİZE CİDDİ SORUMLULUKLAR DÜŞÜYOR

Türkiye’nin tarihi bir dönemeçte olduğunu söyleyen Kurt, çevremizde yaşananlara baktığımız zaman o tuzaklara düşmemek adına toplumumuza o bedelleri ödetmemek adına hepimize ciddi sorumluluklar düşüyor. Biz bu gelişme halimizi, demokrasimizi de geliştirecek bir şekilde uzlaşma dili içerisinde geliştirmeyi başarabilirsek çocuklarımıza daha güzel bir Türkiye bırakma şansımız var. Öbür türlüsünü hep beraber yaşıyoruz. İşte Mısır’da yaşananlar seçimle gelmiş başarılı ya da başarısız ayrı tartışma konusudur. Bunun karnesinin verileceği yer sandıklardır. Bunu görmek lazım. Elbette sandık demokraside herşey demek değildir ama sandık herşeyin başı demektir. şeklinde konuştu.

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”