Paz. Nis 28th, 2024

Bottega Veneta ve markanın Kreatif Direktörü Daniel Lee, işbirliklerini sona erdirdikleri için ortak kararlarını açıkladılar. Daniel Lee, 1 Temmuz 2018’den beri yaratıcı yönetimindeydi. Markaya yeni bir enerji getirdiğini hepimiz ve Bottega Veneta’nın bugün sahip olduğu yeni ivmeye büyük katkı sağladığını kabul ediyoruz.

Bottega Veneta’nın CEO’su Leo Rongone şunları söyledi: “Daniel’e son üç yıldır eve olan bağlılığı için teşekkür etmek istiyorum. Markanın elli yıllık mirasına saygılı kalırken Bottega Veneta’ya yeni bir bakış açısı ve yeni bir modernite duygusu kazandırdı.Markanın son üç yıldaki kayda değer büyümesi, yaratıcı çalışmalarının başarısının kanıtıdır.”

Kering’in Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su François-Henri Pinault şunları söyledi: “Daniel’e tutkusunu ve enerjisini Bottega Veneta’ya getirdiği için çok minnettarım. Onun tekil vizyonu, evin mirasını bugün için uygun hale getirdi ve onu moda sahnesinin merkezine geri koydu. Bottega Veneta’nın uzun tarihinde yazdığı eşsiz bölüm için kendisine şahsen teşekkür etmek istiyorum.”

Daniel Lee şunları söyledi: “Bottega Veneta’daki zamanım inanılmaz bir deneyim oldu. Vizyonumuzu yaratmak için olağanüstü yetenekli bir ekiple çalıştığım için minnettarım ve bir parçası olan herkese sonsuza dek minnettarım. Francois-Henri Pinault’a desteğinden ve Bottega Veneta’nın hikâyesinin bir parçası olma fırsatından dolayı teşekkür ederim.”

Marka için yeni bir kreatif direktörün yakında açıklanacağı da bildirildi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen