Pts. May 13th, 2024

Pandemi süresince görmeye hasret kaldığımız günlerin yavaş yavaş geri geldiğini görmek…

Yavaş yavaş çünkü Ukrayna’da devam eden savaş yüzünden, katılımcılar daha az iddialı ve hassas görüntüler vermeye dikkat etti. Neredeyse her sene törene katılan Prens William ve Kate, duruma hassasiyet göstererek törene katılmadılar.

75. BAFTA (British Academy Film Awards – Britanya Film Akademisi Ödülleri) kırmızı halısı mücevherlerini inceledim ve en iyi ilk 5 mücevherimi seçtim.

5
SOLANGE
HALEY BENNETT

Haley Bennet’in taktığı, karartılmış beyaz altın, pırlanta ve labradorit kullanılmış kolye; elementlerin gücünü anlatan “Supernature” koleksiyonundan Şimşekli Fırtına Kolye.

Solange Azagury-Partridge Şimşekli Fırtına Labradorit Kolye

Solange Azagury-Partridge, yaratıcılığı sevenler için olağanüstü mücevherler tasarlıyor. 30 yıllık tasarımlarında estetik yaklaşımını “ikonoklastik, saygısız ve olağanüstü” olarak tarif ediyor.

Solange Azagury-Partridge 2001’de Tom Ford tarafından Boucheron’un Kreatif Direktörü olarak işe alınmış ve orada 3 yıl boyunca çalışmıştı. Kendi markasına konsantre olmak için ayrılıp, 2008 New York’ta Madison Avenue’de ilk mağazasını açsa da İngiliz tasarımcı 2012’de Londra’ya geri döndü.

4
TATIANA VERSTRAETEN
EMMA WATSON

Diamond Rain püsküllü küpeler, Emma Watson’ın kulağında tasarımcının tam da hayal ettiği yaz yağmuru parıltısını vermiş.

Tatiana Verstraeten Elmas Yağmuru Püskül Küpe

Tatiana Verstraeten, uzun yıllar Chanel’de Karl Lagerfeld’in ekibinde, kostüm takıları tasarladı. Daha sonra yüksek mücevher geleneğinin özünü korurken, dikkat çekici parçalar yaratma yeteneğini gösteren tasarımcı; Ocak 2019 itibari ile Paris’teki 24 Place Vendôme’da kendi adını taşıyan markası ile karşımızda. İmza parçası olan dikkat çekici püsküllü küpelerini her koleksiyonunda farklı yorumluyor.

3
BOUCHERON
SIENNA MILLER

En ufak bir harekette parıldayan pavé set pırlanta püsküllü beyaz kolyeye, Boucheron tarafından icat edilen özel “aériensetting tekniği” sayesinde pırlantalar havada süzülüyor etkisi verilmiş. Bunu sergilemek için doğru bir dekolteye sahip elbise seçilmiş. Görünümünü, aynı koleksiyondan baget ve yuvarlak pırlantalar ile bezenmiş Pompon küpeler ile tamamlamış.

Boucheron Pompon Beyaz Altın Kolye Ve Küpe

Boucheron’un “Pompon Koleksiyonu”, tekrar tekrar geri döndüğü bir tema olan “Haute Couture”den ilham alıyor.

2
FAWAZ GRUOSI
NAOMI CAMPBELL

Naomi Campbell, BAFTA kırmızı halısında Fawaz Gruosi türünün tek örneği zümrüt, pırlanta ve oniks beyaz altın bilekliği ve eşleşen küpelerini tercih etti. Mücevherler, Campbell ve sade bir siyah elbise ile daha da harika gözüküyordu.

Fawaz Gruosi Zümrüt, Pırlanta ve Oniks Beyaz Altın Bileklik Ve Küpe

İtalyan bir anne ve Lübnanlı bir babadan dünyaya gelen Fawaz Gruosi, 17 yaşında efsanevi Floransalı kuyumcu Torrini’nin satış asistanı olarak işe başladı. Harry Winston da dahil olmak üzere, birçok uluslararası mücevher markasında çalışan Fawaz Gruosi, De Grisogono’nun da kurucularındadır. Fawaz Gruosi, 2020’nin sonunda kendi adını taşıyan mücevher markasını Mayfair’de açtı. Yakın zamanda Çok cesur ve yaratıcı parçalarla, daha çok göreceğimizden hiç şüphem yok…

1
TIFFANY&CO
LADY GAGA

Lady Gaga, Tiffany & Co. pırlanta ve zümrüt kolyesi ve küpeleri, Tiffany&Co. Schlumberg Botanica Design bileziği ile tamamlanmış. Göz kamaştırıcı ve nostaljik bir kırmızı halı görüntüsü ortaya çıkmış.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen