Cts. May 11th, 2024

Son zamanlarda bizi en çok heyecanlandıran haberlerden biri! Moda konularımıza her daim konuk olan Elsa Hosk, kendi moda markasını çıkarıyor. Görünüşe göre, İsveçli süper modelin imza stili, çok yakında kendisinden satın alınabilecek.

33 yaşındaki model, “Helsa” adındaki markasının Eylül 2022’de piyasaya süreceğini Instagram hesabından duyurdu. Hosk, yeni projeye duyduğu coşkuyu platformdaki bir gönderide takipçileriyle paylaştı; “Sonunda sizi markam Helsa’ya davet etmenin duygusallığı ve heyecanını yaşıyorum. Sevgilerimle Elsa”.

Markanın adı, “Elsa” ve “Hosk” adlarının birleşiminden oluşan, çok tanınan kendi adından esinlenmiş. Koleksiyon için uzun süre beklemek zorunda kalmayacaksınız, paylaştığı fotoğrafa göre Eylül 2022’den (önümüzdeki ay) itibaren tüketicileri sevindirecek. Tasarımların, kendi stili ve İskandinav köklerinden esinlenerek ortaya çıkan parçalar olacağı düşünülüyor.

Yeni doğmakta olan marka, Instagram’da şimdiden 16 binin üzerinde takipçiye ulaştı. Marka için referans olarak Christy Turlington ve Cindy Crawford’un vintage fotoğrafları ve arşiv resimleri ile ürün yelpazesinden neler bekleyebileceğimizi gösterdi.

Model ayrıca bir Instagram hikayesi paylaştı, “Sonunda sizi bu dünyaya davet edebildiğim için çok mutluyum ve işte markamın Eylül ayında lansmanının ardındaki ilham kaynağı. “

Bu, modelin marka ve moda dünyasına ilk girişi değil. Model, geçmişte Christopher Cloos’un benzerleriyle bir gözlük yelpazesinde çalıştı ve Haziran ayında tüketicilerin güzelliği keşfetme şeklini demokratikleştirmeyi amaçlayan platform Beaubble ile bir makyaj serisi çıkardı. En önemlisi, geçmişte 4th & Reckless etiketiyle dört giyim koleksiyonu geliştirdi. Ayrıca J Brand ile 2019’da iş birliği yapmış ve tasarımcı tarafını gözler önüne sermişti.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen