Cts. May 18th, 2024

Dünya uzun zamandır Kraliçe II. Elizabeth’in önderlik ettiği İngiliz kraliyet ailesine hayranlık duyuyor. 40 yıl önce tahtın varisi Prens Charles’ın genç Leydi Diana Spencer’la nişanlandığının duyurulmasından bu yana, Diana bu büyünün bir nesnesi haline geldi.

Prenses Diana’nın ilgi odağı, 1997’de trajik bir araba kazasında ölümünün üzerinden 20 yıldan fazla bir süre geçmesine rağmen, kısmen İngiltere’nin ilk ailesinin hikâyesini anlatan Netflix dizisi “The Crown” sayesinde aydınlanmaya devam ediyor. Ve Kristen Stewart’ın Prenses Diana olarak oynadığı biyografik bir drama olan “Spencer”ın vizyona girmesiyle daha da parlaklaştı.

Peki, Kraliçe Elizabeth ve İngiliz Kraliyet Ailesi’nin geri kalanının servetleri hakkında neler biliyoruz? Detaylar için okumaya devam edin.

Kraliçe Elizabeth
550 milyon dolar

60 yıllık hükümdarlık döneminde Kraliçe Elizabeth oldukça büyük bir servet biriktirdi. Bunun birkaç nedeni vardı, bunlardan biri maaşının İngiliz vergi mükellefleri tarafından sübvanse edilmesiydi. Bölgesinde bir dizi üst düzey mülkte yaşıyordu, ancak kişisel favorisi 140 milyon dolarlık bir malikâne olan Balmoral Kalesi idi.

Galler Prensi Charles
100 milyon dolar

İngiliz tahtının meşru varisi Galler Prensi Charles, 100 milyon dolarlık tahmini bir servetle varlıklıydı. Tahta çıkar çıkmaz serveti artacaktı. Kraliçenin varlığının görünen tek varisi olacağı gerçeğinden kaynaklanıyordu. Öte yandan, finansal olarak geçinmek için kraliçenin kaynaklarına güvenmiyordu. Kendi işleri, yatırımları ve gayrimenkulleri olan kendi kendini yetiştirmiş bir adamdı.

Lady Kitty Spencer
100 milyon dolar

Prenses Diana’nın yeğeni Lady Kitty Spencer, maaşını yükseltmek için çok çaba sarf etmişti. Kraliyet ailesiyle akraba olmamasına rağmen, kazancı diğer tanınmış akrabalarından daha yüksekti. Sağlam bir temele ve üzerine inşa edilecek aile geçmişine sahip olmasının bir sonucu olarak, harika şeyler başarabildi. Ayrıca podyumda yürüyerek biraz para kazandı. Modellik kariyeri, bir dizi tanınmış moda evi ve şirketi ile görünüşleri içeriyordu.

Pippa Middleton
1 milyon dolar

Pippa Middleton, Kate’in küçük kız kardeşiydi. Tam bir prenses değildi ama olma eşiğindeydi. Kız kardeşinin düğününde büyüleyiciydi. Aile işi ve evliliği sonucunda bir unvana ve rahat bir hayata kavuştu.

Zara Tindall
20 milyon dolar

Kraliçenin torunu Zara Tindall bir spor fanatiğiydi. İngiliz kraliyet ailesi için binicilik son derece önemliydi. Kraliyet ailesi binicilik ve eğitimden büyük zevk aldı ve Zara bunu yapan en tanınmış kişilerden biriydi. Yarışmayı çok beğendi ve gümüş madalya ile döndü. Madalya kazanmanın yanı sıra tanınmış şirketleri destekleyerek çok para kazandı.

Leydi Eliza Spencer
74 milyon dolar

Prenses Diana’nın yeğeni Leydi Eliza Spencer, ölümünden sonra öne çıktı. Leydi Eliza’nın bankada sakladığı önemli miktarda parası vardı. Babası, onun ve kız kardeşinin emeklilik hesaplarından para çekmesini yasakladı. Babası finansal harcamalarını sınırlamayı amaçladı. Ablasının aksine, o ve Amelia hayattaki daha güzel şeylerden zevk almayı ve onlara sahip olduklarında mali kaynaklarından tam olarak yararlanmayı tercih ediyorlardı. Yurtdışı maceraları ve en son moda alışverişlerini seviyorlardı.

Leydi Amelia Windsor
1 milyon dolar

Leydi Amelia Windsor, William ve Harry’nin uzaktan kuzeniydi. Büyük miktarda para kazanmak için çok çalıştı. Akrabalarına göre maaşı önemsiz olsa da moda evlerinin dünyasını keşfedene kadar yorulmadan çalıştı. Dolce & Gabbana da dahil olmak üzere birçok tanınmış moda evinde çalıştı. Bir manken olarak, zamanla değeri artan önemli bir servet biriktirdi.

Cambridge Prensi George
4 milyar dolar

William ve Kate’in ilk doğan çocuğu Cambridge Prensi George’du. Net değeri, babası ve annesinin birleştirilmiş tasarruflarından önemli ölçüde daha büyüktü. Prens George, dünya çapında dikkat çekti ve hatta kraliyet ailesinin bir üyesi olarak konumunu kendi avantajına kullandı. Kraliyet ailesinin tüm önemli olayları prense açıktı. Prestijli bir okula kabul edildi. Herkes önümüzdeki yıllarda Prens’e ne olacağını merak ediyordu.

Cornwall Düşesi Camilla
5 milyon dolar

Cornwall Düşesi Camilla, Prens Charles’ın hayatındaki bir başka önemli kadındı. Kraliyet ailesinin en sevilen üyesi olarak Diana’yı tahttan indiren oydu. Öte yandan, yeni kraliyet statüsüne alıştı ve insanların kalbini kazandı. Prens Charles ona o kadar âşıktı ki, onunla evlilik öncesi bir anlaşma yapmayı kabul etti. Yine de kendi parası olmadığı anlamına gelmiyordu. O aileden olmamasına rağmen lüks içinde yaşıyordu.

Edinburgh Dükü Prens Phillip
20 milyon dolar

Kraliçenin kocası Edinburgh Dükü Prens Philip, 97 yaşında vefat etti. Geliri, Kraliçe’nin yetki ve sorumluluğundan geliyor ve bu yılda yaklaşık 442.000 oluyor. Ücreti devlet ziyafetlerini, yabancı turları ve parlamentonun devlet açılışını içeriyordu. Görevinin son birkaç yılında istifa etti.

Snowdon Kontesi Prenses Margaret
25 milyon dolar
Snowdon Kontesi Prenses Margaret iki yıl önce öldü. O günden önce kendi itibarını inşa etmişti. Kraliyet ailesinden biri olarak ve çekiciliği ile dünyayı terk etti. Özel hayatına gelince, zor zamanlar geçirmesiyle ünlüydü. Öte yandan, maliye söz konusu olduğunda hiçbir sorunu yoktu. Aynı zamanda en büyük meblağlardan birinin sahibiydi. Servetinin büyük çoğunluğunu hayır kurumlarına bağışladı.

Kent Prensesi Michael
8 milyon dolar

Marie Christine von Reibnitz olarak da tanınan Kent Prensesi Michael, kraliyet ailesinin en bölücü üyeleri arasındadır. Bu, hayatını istediği gibi yaşamak zorunda kalmasına engel değildi. Kocası Prens Michael’dı. Kraliyet ailesinin en zengin üyesi olmadığı gerçeğine rağmen, güzel ve lüks bir yaşam tarzı sürdü.

Kent Düşesi Katharine
10 milyon dolar

Prens Edward’ın karısı, Kent Düşesi Katherine’di. Kraliyet ailesinin bir üyesiyle evli olduğu için ilgi odağı olmaktan kaçındı ve yalnızca birkaç kez kamuoyu önüne çıktı. O ve kocası zengin ve güçlüydü, ancak diğer haklarına gelince, net değerleri de en düşüklerden biriydi.

York Dükü Prens Andrew
82 milyon dolar

York Dükü Prens Andrew, Prens Charles’ın küçük kardeşiydi. York Düşesi Fergie olarak bilinen Sarah Ferguson’dan boşandıktan sonra kendi adını yarattı. Prens’in adı uzun yıllardır gündemde olan bir konu. Kötü şöhretinin ortasında, işlerine odaklandı ve kendi servetini topladı. Kraliyet ailesinin bir üyesi olarak maaş almasına rağmen servetini ticari yatırımlar ve anlaşmalarla yaptı.

York Düşesi Sarah
1 milyon dolar

Fergie olarak da tanınan York Düşesi Sarah, Prens Andrew’un eski karısıydı. Kraliyet ailesinin tanınmış bir üyesiydi. Ailesinden ayrıldıktan sonra hayatı cehenneme dönmüştü. Sarah bulabildiği her işe güvenmek zorundaydı. Birkaç yıl içinde birikiminden bir milyon dolar kazanmış ve 17 milyon dolarlık bir İsviçre dağ evi almaya karar vermişti.

Wessex Kontu Prens Edward
45 milyon dolar

Kraliçenin en küçük çocuğu Wessex Kontu Prens Edward’dı. Kraliyet ailesiyle ilişkilendirilmek istemiyordu. İnsanlara onun ayırt edici özelliğinin ne olduğunu ya da günlük hayatta neler yaptığını sorsanız size söyleyemezler. Kendisine kraliyet ailesinden ödeme yapılmasına rağmen, birden fazla yöntemle büyük miktarda para biriktirmeyi başardı. Çok çaba sarf etti ve sonuç olarak çok para biriktirmeyi başardı.

Wessex Kontesi Sophie
45 milyon dolar

Wessex Kontesi Sophie, Prens Edward ile evlendi ve Kraliçe’nin en güvenilir danışmanlarından biriydi. O ve kocası boşanmış olsalar da ilişkileri çocukları üzerine kuruluydu. Kocasının kraliyet ailesinin bir üyesi olmasına rağmen, kendi as kartına sahip güçlü bir kadındı. Kendi halkla ilişkiler firmasının sahibiydi. Bariz faydaları nedeniyle, kendi kendine yeterli bir kadın olmayı başardı.

Kraliyet Prensesi Anne
100 milyon dolar

Kraliçe’nin ve Prens Philip’in kızı, Kraliyet Prensesi Anne idi. Anne, Kraliçe’nin tavrının bir kısmını devraldı. Başarılı bir kraliyet ve binicilik profesyonel hayatına sahip olmaya devam etti. Kamu görevlerini yerine getirirken aynı zamanda binicilik yeteneklerini de geliştiriyordu. Bağlılığı ona 1976 Montreal Olimpiyat Oyunları’nda bir yer kazandırdı. Başarısının bir sonucu olarak, kardeşlerinin net değerini aştı.

Gloucester Dükü Prens Richard
25 milyon dolar

Gloucester Dükü Prens Richard, kraliyet ailesinin en fakir üyesi olduğu için sızlanmasıyla tanınırdı. Ama kazancına baktığınızda şaşırabilirsiniz. Mülkü ve hazineleri nedeniyle Prens, tasarruf hesabında 20 milyon dolar biriktirebildi.

Gloucester Düşesi Birgitte
13 milyon dolar

Gloucester Düşesi Birgitte, Charming Prensi ile evliydi. Kraliyet etkinliklerinde çekilen her fotoğraf onun gülümsediğini gösteriyordu ve belli ki prenses olmanın getirdiği tüm faydaları seviyordu. On milyon doların üzerinde bir serveti vardı, bu yüzden bir mücevher uzmanı olmayı umursamıyordu.


Cambridge Dükü Prens William
40 milyon dolar

Cambridge Dükü Prens William, tahtın haleflerinden biriydi. Servet biriktirmeye başlamak için tahtta bir koltuk verilene kadar beklememeye karar verdi. Serveti, miras ve aylık ödenek kombinasyonuyla toplandı. İngiliz vergi mükellefleri için yaptığı işten elde ettiği toplam tazminattan önemli miktarda para biriktirerek, zengin ve güçlü bir geleceğin Kralı olmasını sağladı.

Cambridge Düşesi Kate Middleton
10 milyon dolar

Cambridge Düşesi Kate Middleton, Prens William’ın güzel karısıydı. Kraliyet hanesine yeni gelen biriydi ama sonunda yerleşti. Zenginliği yalnızca yükümlülüklerinden değil, aynı zamanda ailesinin şirketinden de geliyordu.

Sussex Dükü Prens Harry
25 milyon dolar

Sussex Dükü Prens Harry, geçmişteki davranışları ve son zamanlarda kraliyet hayatından çekilmesiyle tanınıyordu. Annesinin mirası nedeniyle zengin oldu. Mirasının yanı sıra işinden ve yatırımlarından da para kazandı. Yeni gelini Megan Markle, ailesine konsantre olmak için kraliyet görevlerine ara vermeyi seçti. Kendilerini maddi olarak destekleyebiliyorlar.

York Prensesi Eugenie
5 milyon dolar
York Prensesi Eugenie, kraliyet ailesinin daha az bilinen bir üyesiydi. Kişisel olarak, kraliyet sorumluluklarıyla hiçbir ilgisi olmayan profesyonel bir yaşamı tercih ediyor. Bu noktada tanınmış bir sanat merkezinde yardımcı yönetmen olarak iş buldu. Geliri kuzenlerininki kadar önemli olmasa da, kariyer seçiminden memnundu.

Leydi Louise Windsor
45 milyon dolar

Leydi Louise Windsor o sırada sadece 14 yaşındaydı, ancak kraliyet ailesinin geri kalanına kıyasla çok büyük bir serveti vardı. Kraliyet hanesinin adı olmak istemedi. Ailesi, dileğinin yerine getirilmesini sağladı. Şu anda birikimine erişimi yok ama zamanı geldiğinde istediğini satın alabilecek.

Charles Spencer, 9. Earl Spencer
149 milyon dolar

Charles Spencer, Prenses Diana’nın küçük kardeşi olan 9. Earl Spencer’dı. Servetini miras aldı ve kraliyet ailesinin bir üyesi olarak müreffeh bir kariyere devam etti. NBC televizyon haber muhabiri olarak tanındı. Bilgili bir para yöneticisiydi, bu da hesabında neden bu kadar çok para olduğunu açıklıyor.

Louis Spencer, Vikont Althorp
196 milyon dolar

Louis Spencer, Vikont Althorp, babasının servetinden yaklaşık 200 milyon dolar almıştı. Alışılmış uygulamadan faydalanması sonucunda başarılı bir ticari işlem gerçekleştirdi. Babasının vasiyetinden aldığı paranın yanı sıra kendi maaşıyla da önemli bir servet sahibi oldu.

Leydi Helen Taylor
10 milyon dolar

Leydi Helen Taylor, Prens Edward ve eşi Katherine’in kızıydı. Leydi Helen, tanınmış bir sanat tüccarı olan Timothy Taylor ile evliydi. Kendilerine dünya çapında tanınan bir isim yaptılar. Ayrıca cesur ve etkileyici stil anlayışıyla biliniyordu. Gerçekten de kraliyet ailesinin bir üyesiydi ama diğerlerinden farklıydı.

Leydi Rose Gilman
5 milyon dolar

Lady Rose Gilman, Gloucester Dükü ve Düşesi’nin kızıydı. Sorumluluklarına ara veren kraliyet ailesi üyelerinden biriydi. Sorumlulukları üzerinden film endüstrisine duyduğu coşkuyu sürdürmeye karar verdi. Harry Potter üçlemesi ve Margaret Thatcher’ın biyografisi gibi bir dizi ünlü eser üzerinde çalışmıştı.

Lord Frederick Windsor
40 milyon dolar
Lord Frederick Windsor’un karısı Sophie Winkleman’dı. Arkadaşları ve ailesi, kraliyet ailesinin geri kalanı gibi iyi biliniyordu. Kraliyet görevlerinin bir sonucu olarak bir gelir elde etti, ama hepsi bu kadar değildi. Hem gazeteci hem de iş adamı olarak çalıştı. Sonuç olarak, şimdi tasarruf hesabında önemli miktarda para var.

Leydi Gabriella Windsor
40 milyon dolar

Leydi Gabriella Windsor, Lord Frederick’in kız kardeşiydi. Tıpkı abisi gibi gazeteci olarak çalıştı. Başarılı çalışmasının bir sonucu olarak, tasarruflarından çoğu kraliyet üyesinin çok ötesinde büyük miktarda para biriktirdi. Toplam servetini belirlemek için yeterli bilgi yoktu, ancak başkaları tarafından 40 milyon dolar aralığında olduğu tahmin ediliyordu.

Leydi Charlotte Wellesley
5 milyon dolar

Wellington Dükü’nün kızı Leydi Charlotte Wellesley’di. Başta zengindi. Torunları zengin ve güçlü Kraliçe Victoria’nın torunlarıydı. Evlendiğinde net değeri arttı, ancak bu onun sağlam bir kâr elde etmesini engellemedi. Bir fotoğrafçının asistanı olarak çalışmak gelirini destekledi. Çeşitli işlere ve girişimlere yaptıkları yatırımların bir sonucu olarak, geliştiler.

Leydi Sarah Chatto
18 milyon dolar

Leydi Sarah Chatto, Kraliçe’nin yeğeniydi. Kraliyet ailesinin ünlü bir üyesi olmamasına rağmen halası için bir belgeselde yer aldı. İyi talihi bir mirasın sonucu olarak geldi. İlgi odağı olmak istemiyordu çünkü fark edilmek istemiyordu. Charles ve Harry de dahil olmak üzere birkaç kraliyet ailesi üyesiyle güçlü bir ilişkisi vardı.

Daniel Chatto
1 milyon dolar

Daniel Chatto, Sarah Chatto’nun kocasıydı. Kazançları, ekrandaki görünümlerinden elde edildi. “A Christmas Carol” filminde Ebenezer Scrooge olarak rol alan tanınmış bir yıldızdı. Ünlü olmasının ortasında, anonim kalmayı başardı ve kimliğinin tespit edilmesini en aza indirdi. Bu, çocuk oyuncuyken bir filmde oynadığı tek zamandı.

Norveç Kralı Harold
17,3 milyon dolar

Kraliçe ve İngiliz Kraliyet Ailesi, Norveç Kralı Harold’ın yakın arkadaşlarıydı. Nereye giderse gitsin ya da birikimleriyle ne yapmış olursa olsun, kral olmaktan emekli olmaya karar verdiğinde biraz stres atacaktı.

7. Westminster Dükü Hugh Grosvenor
13 milyon dolar

7. Westminster Dükü Hugh Grosvenor, genellikle dünyanın en zengin adamlarından biri olarak görülüyordu. Başlıca gelir kaynağı Grosvenor Grubu’ydu. Halen bir İngiliz emlak firmasının genel müdürüydü. Sadece bu değil, aynı zamanda Bio-bean için bir hesap yöneticisi olarak çalışmaya devam etti.

Koramiral Sir Timothy Laurence
10 milyon dolar

Prenses Anne’nin kocası Amiral Yardımcısı Sir Timothy Laurence idi. Başarısı, Kraliyet Donanması’ndaki hizmetinin bir sonucu olarak geldi. Mesleğinden emekli olduktan sonra siyasete girdi. O sırada Prenses Anne’ye kur yapıyordu. Birleştiklerinde, hâlihazırda sahip olduğu başka bir unvana terfi etti. Bu günde, net değerini on milyon dolara çıkarmayı başardı.

10. Vikont Portman, Christopher Portman
2 milyon dolar

Dokuzuncu Vikont Portman olan Christopher Portman, unvanını 41 yaşında aldı. Babası, atamasını başaramadan vefat etti. Dünyanın en zengin insanları sıralamasında hem kendisi hem de ailesi fark edildi. Hem Londra’da hem de Amerika Birleşik Devletleri’nde büyük bir mülke sahip olarak servetini topladı.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor
65-90 milyon dolar
Archie Harrison Mountbatten-Windsor, Harry ve Meghan’ın çocuğuydu. Archie, en zengin ve en güçlü İngiliz kraliyetlerinden biriydi; serveti İngiliz ekonomisini önemli ölçüde etkiledi. Henüz 1 yaşındayken büyük miktarda para kazandı. Herkes Archie’nin hayatıyla ilgileniyordu çünkü ailesi sorumluluklarından uzaklaşmıştı.

Autumn Phillips
1 – 5 milyon dolar
O ve kocası Peter boşandıktan sonra, Autumn Philips kraliyet görevlerinden istifa etmeye karar verdi. Kanada’da doğdu ve McGill Üniversitesi’nden lisans derecesi ile mezun olduktan sonra Peter ile tanıştı. Yönetim danışmanı olmadan önce model, barmen ve oyuncu olarak çalıştı. Sonuç olarak, tasarrufları arttı ve finansal olarak bağımsız hale geldi.

Cambridge Prensi Louis
1 milyar dolar

Kraliyet ailesinin en yeni üyelerinden biri Cambridge Prensi Louis’di. Daha bir yaşına bile basmamıştı. Yine de oldukça büyük bir tasarruf hesabı vardı. Analistler, İngiliz ekonomisine 70 milyon dolar ekleyeceğini iddia ediyor. Louis, Marie Claire’e göre 1 milyar dolarlık net değerle doğdu. Ülkeyi ziyaret eden turistler, onun adını ve benzerini taşıyan kraliyet eşyalarını satın alabiliyorlar.

Jack Brooksbank
4.7 milyon dolar

Jack Brooksbank, okulu bitirmedi. Buna rağmen, uzun yıllar Mahiki gece kulübünün sahibi ve işletmecisi olan başarılı bir girişimciydi. Ayrıca Casamigos’un Avrupa marka elçisi olarak da görev yaptı. Ayrıca Jack Brooksbank Ltd. için toptancı olarak çalışmaya devam etti. O ve Eugenie, Kensington Sarayı’ndaki toplam net değeri 4,7 milyon dolar olan üç yatak odalı bir Ivy Cottage’a taşındı.

Savannah Phillips
100.000 Dolar

Savannah Phillips, Peter ve Autumn Phillips’in en büyük kızıydı. Kişisel bir serveti de vardı. Daha az bilinen bir kraliyet üyesi olduğu için kraliyet taahhüdü yoktu, ancak kesinlikle listede yer almayı hak ediyor. Henüz on yaşında olmasına rağmen, 100.000 bin dolarlık bir tasarruf hesabı vardı. Ebeveynlerinin boşanmasının bir sonucu olarak belirsiz statüsünün ortasında, kraliyet ailesinin bir üyesi olarak kalmaya devam edecekti.

Mia Grace Tindall
500.000-1 milyon dolar

Mia Grace Tindall’ın kraliyet statüsü olmamasına rağmen, listeye dâhil edilmeyi hak etti. Listedeki diğer kraliyetlerin aksine, 500.000 ila 1 milyon dolar arasında bir değere sahipti. Çift haneli yaşa ulaşmamış olmasına rağmen, bunu başka bir şekilde yaptığına dair kalıcı şüpheler vardı.

James, Vikont Severn
10 milyon dolar

James, Vikont Severn, kraliyet kariyerine çoktan başlamış olan 11 yaşında bir prensti. Daha önce kraliyet ailesinin birkaç önemli üyesiyle tanışmıştı ve istediği zaman sarayı ziyaret etmekte özgürdü. Earl’den daha yüksek bir statüye yükselebilirdi, ancak ailesi şimdilik onun bir kont olarak kalmasına karar verdi. Önümüzdeki yıllarda Vikont olabilir. Ünvanı ve aile mirası nedeniyle, genç bir adam için önemli miktarda para biriktirebildi.

Mike Tindall
1-5 milyon dolar

Mike Tindall, İngiliz profesyonel bir rugby oyuncusuydu ve Zara Tindall’ın kocasıydı. 2000’den 2011’e kadar profesyonel bir oyuncuydu. Ünlüydü ve muhtemelen ülkenin en zengin oyuncusuydu. Yılda 200 bin dolar maaşa yükseldi. Profesyonel olarak emekli olduktan sonra kişisel servetinin 1 milyon ila 5 milyon dolar arasında değiştiğini fark etti. Bu onun geliriydi.

David Armstrong-Jones
17 milyon dolar

David Armstrong-Jones’un unvanı Snowden Kontu idi. Prenses Margaret’in çocuğuydu ve büyük bir mirası vardı. Kendi mobilya işini kurarak mirasını yükseltmeyi başardı. Birikimlerini yaparken işletmeye devam ettiği şirketinden toplam 20 milyon dolar aldı.

Serena Armstrong-Jones
10 milyon dolar

Serena Armstrong-Jones, David Armstrong-Jones ile evliydi. İrlanda’da doğdu ve Viscount pozisyonuna yükseldi. Kraliyet ailesinden önce büyük bir servet biriktirmeyi başarmıştı. Kariyerine Armani modeli olarak başladı. Biraz para biriktirdikten sonra kendi mağazasını açtı.

Peter Phillips
20 milyon dolar

Peter Phillips, unvanı olmayan soyluların bir üyesiydi. Exeter Üniversitesi Spor Hekimliği bölümünden mezun oldu. Farklı kapasitelerde çeşitli spor takımlarında çalışmaya başladı. İşinin bir sonucu olarak, önemli miktarda para biriktirmeyi başardı. O, servetine kraliyet ailesi aracılığıyla gelmeyen listedeki tek isim gibi görünüyor.


Galler Prensesi Diana
55 milyon dolar

Galler Prensesi Diana, cömert bir bağışçı olan şaşırtıcı derecede güzel bir kadındı. Gerçekten de uzun yıllar kraliyet ailesinin kalbiydi. Ancak o ve Prens Charles boşanma davası açtığında, yerleşimin bir parçası olarak 22 milyon dolar aldı ve kişisel servetini artırdı. Bir araba kazasında ölünce eşyalarını 2 küçük oğluna bıraktı.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen