Pts. Haz 10th, 2024

Jennifer Aniston, “kız kardeşi” Reese Witherspoon’un 46. Yaşını sevimli bir Instagram paylaşımı ile kutladı. Salı günü ‘The Morning Show’ serisinden rol arkadaşının doğum gününü Instagram üzerinden bir fotoğraf serisi ile kutlayan Aniston, Witherspoon ile ‘Friends’ serisinden ‘throwback’ fotoğraflar paylaştı. Bilmediğinizi düşünmüyoruz ancak Reese Witherspoon, ‘Friends’ serisinde Jennifer Aniston’un canlandırdığı Rachel Greene karakterinin kız kardeşi Jill Green’i canlandırmıştı.

‘Friends’ serisinin 2000 yılında yayınlanan ‘The One with Rachel’s Sister’ bölümünden bir fotoğraf paylaşan Aniston, Rachel’ın Jill’i arkadaşları ile tanıştırdığı anı dizinin hayranlarına yeniden hatırlattı.

Diğer karelerde ise ‘The Morning Show’ yapımcısı Kristin Hahn ile bir fotoğraf paylaşan Aniston, ekran karşısındaki en önemli projelerinde Witherspoon ile birlikte olduğunu hatırlattı. “Bugün birinin doğum günü,” yazan Aniston, “Küçük kardeşim, sunucu eşim ve suç ortağım… Seni seviyorum gün ışığım. Sevginin akmasına izin verin! Doğum günün kutlu olsun Reese Witherspoon,” diye ekledi.

Geçtiğimiz sene ‘Jimmy Kimmel Live’ programına katılan Aniston, ‘The Morning Show’ dizisinde karakterleri Alex Levy ve Bradley Jackson kavga etse de gerçek hayatta asla birbirlerine kızgın kalamadıklarını söylemişti. “Reese ile kavga etmek her zaman çok eğlenceli çünkü biliyorsunuz o bir gün ışığı ve gerçek hayatta ona asla bağıramazsınız,” diyen Aniston, “Ve genelde bir noktada gülme krizine giriyorum. Birbirimize rol gereği de olsa kızgın kalmak mümkün olmuyor. Ama yine de bir şekilde yapmaya çalışıyoruz,” diye eklemişti.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen