Per. May 2nd, 2024

2022’nin yarısına bile gelmedik, ancak ünlü markaların ortaya çıktığı uzun bir liste var. Scarlett Johansson’ın The Outset ve Winnie Harlow’un Cay Skin’inden, başarılı bir A-listers kariyerindeki doğal evrimin kendi etiketlerini çıkarmak olduğu anlaşılıyor.

Şimdi, kendini sevmenin ve güvenin kraliçesi Lizzo, yaşam tarzı markası YITTY’nin lansmanı ile bu saflara katılıyor. YITTY, samimi giyim ve atletizm dünyasını sonsuza dek değiştirecek sınırları aşan bir şekillendirici giyim serisi. Aktif giyim markası Fabletics’in desteğiyle YITTY, Lizzo’nun kendini kabul etme ve Lizzo’nun sözleriyle “big grrls”i damgalamadan arındırma yolculuğunda bir sonraki adımdır.

Lizzo, markayı açıklayan sosyal medya gönderisine “Bu, yapımı için beş yıllık bir rüya” başlığını attı. Grammy ödüllü sanatçıya göre, yeni çizgi “giyebileceğiniz şekillendiriciler, iç giyim, üst giyim, her yerde, her beden için” ve biz bunu görmeyi çok seviyoruz.

Bu gönderiyi Instagram’da gör

Lizzo (@lizzobeeating)’in paylaştığı bir gönderi

Dürüst olmak gerekirse, vücut pozitifliği konusunda bu kadar yüksek sesle konuşan ve mevcut şekillendirici endüstrisinde kapsayıcılık eksikliğini üstlenen ve aslında değişiklik yapan bir ünlü görmek çok canlandırıcı.

“Bu, büyük kardeşlerime bir aşk mektubu ve her bedene bir hoş geldin mektubu. Bu, kim olduğunuzu değiştirmeye yönelik bir davet değil […] bu, kendi şartlarınıza göre kim olduğunuzu olmak için bir fırsat, ”diye yazdı Lizzo bir gönderide.

“Vücudum hakkında nasıl görünmem ve hissetmem gerektiğini söyleyen insanlardan bıktım. Rahatsızlığın seksilikle eş anlamlı olmasından bıktım. YITTY sadece şekillendirici kıyafetlerle ilgili değil, vücudunuzu geri kazanma ve güzellik standartlarınızı yeniden tanımlama şansınız,” diye devam etti yıldız.

Adını Lizzo’nun çocukluk takma adından alan YITTY, ilk koleksiyon için iddialı bir girişim olan 100’ün üzerinde parçayla 12 Nisan’da piyasaya çıkacak. İlk koleksiyonda fonksiyonel olduğu kadar modaya da yön veren sutyenler, bisiklet şortları ve iç çamaşırları üç farklı seride yer alacak; Nearly Naked, Mesh Me and Major Label.

En önemlisi, Lizzo tek başına boyutlandırma konusundaki tutumumuzu değiştiriyor. Bu her zaman modanın en büyük başarısızlıklarından biri olsa da, Lizzo kendine özel ve çoğu zaman modelliği yeniden icat etmeyi kendine misyon ediniyor.

“Boyutu bu doğrusal şekilde düşünmek yerine, herkesin dâhil olduğu bir spektrumda düşünüyoruz. Herkesin boyutu sadece kendi boyutudur. Yüksek değil, düşük değil. Büyük değil, küçük değil. Bu sadece senin bedenin, ”diyor, Lizzo bir basın açıklamasında.

Bu değişim, konu giyinmeye geldiğinde kadın bedenlerini tanımlamak için kullanılan dil etrafında gerçekleşen daha geniş toplumsal değişimin bir parçası – giysiler bize uymalı, bizim giysilere uymamız gerekmiyor. Geleneksel bir XS-XXXL tercih etmek yerine, boyutlar 6X ile başlayıp XS ile bitecek.

Koleksiyon düşmeden önce beklemek için biraz zamanımız olsa da, bu aralığın bizi çok iyi hissettireceğini biliyoruz.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen