Per. May 2nd, 2024

Coperni’nin arkasındaki beyinler Sébastien Meyer ve Arnaud Vaillant, markanın 2023 İlkbahar/Yaz koleksiyonu için moda teknolojisinin sınırlarını zorladı.

Bella Hadid, Coperni’nin Paris Moda Haftası defilesinde alışılmadık bir görünüm sergiledi ve sadece beyaz bir külot ve bir çift topuklu ayakkabı ile sahneye çıktı.

Yetenekli yaratıcılar, defile sonunda 10 dakikalık bir performansla, podyumdaki Bella Hadid’in vücuduna doğrudan püskürtülen malzeme ile minimalist Coperni slip elbiseyi yarattı. Malzeme geleneksel sprey boya değil, sonunda gerçek kumaşa benzer bir şey oluşturan lateksten yapılmış lifli ince bir malzemeydi.

Bu gönderiyi Instagram’da gör

coperni (@coperni)’in paylaştığı bir gönderi

Bu büyük fütüristik görünüm, sertleşerek giyilebilir tekstile dönüşen, bir kutudan püskürtülen patentli bir malzeme olan Fabrican kullanılarak yapıldı.

Coperni’nin sergisi Paris’teki Musée des Arts et Métiers’deki Salle des Textiles’da yapıldı. Tekstil oluşturmak için lateks üzerine püskürtme tekniği Dr. Manel Torres tarafından icat edildi.

Vaillant, “Bu anı Dr. Torres’e adamak istedik çünkü yaptığı şeye çok saygı duyuyoruz” dedi. “Performansı onun yönetmesinin kesinlikle gerekli olduğunu hissettik. Bize göre bu, deneyimi daha da büyülü kılıyor.”

Bu gönderiyi Instagram’da gör

coperni (@coperni)’in paylaştığı bir gönderi

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen