Çar. May 29th, 2024

Cara Delevingne, gençliğinde cinsel eğilimi hakkında sorunlar yaşarken mental sağlığının hiç iyi olmadığının altını çizdi. ‘Planet Sex with Cara Delevingne’ adlı yeni BBC belgeselinde konuşan Delevingne, ergenlik döneminde cinselliği hakkında sorunlar yaşadığını anlattı. “Bunu kimseyle konuşamıyordum” diyen Delevingne, “İçsel olarak homofobi ve utancım vardı. Kendimi anormal hissediyordum” diye ekledi.

1 Aralık, Perşembe günü yayınlanacak olan belgeseli hakkında konuşan Delevingne, “Bu gerçekten hayatımı değiştirdi. Şimdi hiç olmadığım kadar mutluyum. Yarattığımız şeyden çok ama çok gurur duyuyorum. Utanç duymamam gerektiğini biliyorum ama gerçekten dünyanın her yerinde benim gibi insanlar olduğuna inanıyorum. Bu belgesel gerçekten hazır olmam için ufkumu açtı” dedi.

Belgesel serisinin cinsel kimliği sorgulayarak farkındalığı artıracağını umduğunu söyleyen Delevigne, kendisi gibi sorunlar yaşayanlara ışık tutmak istediğini belirtti. “Benim yaşadığım dünyada çoğu arkadaşım heteroseksüel. Bu seriyi yapmadan önce Pride yürüyüşlerine katılmamıştım. Şimdi birçok ‘queer’ arkadaşım var,” diyen Delevingne, “Tek istediğim şey insanların kendilerini olduğu gibi kabul etmesi veya başkalarına bu konuda yardımcı olmaları” diye ekledi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen