Cts. May 18th, 2024

‘And Just Like That’ serisi ile hayatımıza geri dönen Carrie Bradshaw, yakında dönemin en cesur aksesuarları ile görülecek gibi… İkinci sezon çekimlerinin sahne arkasından görüntüler paylaşan Sarah Jessica Parker, JW Anderson’dan güvercin görünümlü bir clutch çanta ve Fendi’nin mini halhal çantasını gösterdi. Carrie Bradshaw’un asla ‘statement’ stillerden korkmadığını kanıtlayan Parker, ‘And Just Like That’ ikinci sezon çekimlerinin hız kesmeden devam ettiğini kanıtladı.

New York sokaklarında Charlotte York karakterini canlandıran Kristin Davis ile görüntülenen Parker, Converted Closet’ten oversized bir utility tulumu giydi. Utility stilini gri çorapları ve hatırlayabileceğiniz Dior topuklu sandaletleri ile tamamlayan Parker, şimdiden hayranlarının merakını artırdı. Davis ise Charlotte karakterinin stilinden uzaklaşmadan siyah bir kalem etek ve Peter Pan yakalı bir transparan bluz tercih etti.

Bu stilinin aksesuarlarını yakın planda hayranları ile paylaşan Parker, “İlk dış çekim. New York sokakları,” yazdı. Moda severlerin her zaman ilham kaynağı olan Carrie Bradshaw karakteri, orijinal diziden ve filmlerden yıllar geçse de gündemimizden asla düşmüyor! Şimdi ‘And Just Like That’ serisi ile yeniden radarımızda olan Bradshaw, bu riskli ve cesur stil tercihleri ile yeni trendlerin doğumuna sebep olabilir!

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen