Çar. May 8th, 2024

AS Roma ve Fendi’nin tarihsel partnerliklerinin duyurulmasından birkaç ay sonra, iki Roma temelli marka yurtdışına genişleyen bu iş birliğinin güçlendirmek için Japonya’yı başlangıç noktası olarak seçiyor.

AS Roma, tüm oyuncularının Fendi Erkek koleksiyonundan parçalarla katılacağı organizasyonlara ek olarak, Fendi Ginza’daki butiğinin kapılarını Giallorossi’ye açacak. İki markanının Roma köklerinin Japon başkentinin ünlü çağdaş cazibesiyle görmeyi vaat eden özel bir etkinlik olacak.

Josè Mourinho tarafından yönetilen AS Roma’nın merakla beklenen Eurojapan Cup‘a katılımı 22 Kasım tarihinde gerçekleşti. 25 Kasım’da Nagoya Grampus ile Toyota Stadyumunda karşılaşmaya hazır olacak. Giallorossi Yokohama, F. Marinos a karşı turun ikinci ve son maçını Japon Ulusal Stadyumunda 28 Kasım’da oynayacak.


Fendi’nin Japonya’da 50 yılı aşkın bir süredir varlığı var ve AS Roma’nın (bir dizi ek etkinliğin planlandığı) ülkeye gelişi, iki ikonik marka arasındaki birliği uluslararası bir sahnede daha da güçlendirecek.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen