Çar. May 22nd, 2024

MetLife’ın Türkiye’de faaliyetlerine başladığı günden bu yana DenizBank ile sürdürülen münhasır acentelik mukavelesinin, iki kurum ortasında varılan mutabakatla uzatılması kararı alındı. MetLife, hayat ve ferdi kaza sigortası ile kişisel emeklilik eserlerinin dağıtım, pazarlama ve satışını DenizBank şubeleri aracılığıyla yapmayı sürdürecek.

Türkiye’nin önde gelen ferdi kaza, hayat sigortası ve kişisel emeklilik şirketlerinden MetLife Emeklilik ve Hayat ile DenizBank, mevcut münhasır acentelik kontratlarını Aralık 2021 prestijiyle uzatarak, iki kurum ortasındaki yakın işbirliğini sürdürme kararı aldı.

Uzatılan mukavele kapsamında MetLife, hayat ve ferdi kaza sigortası ile kişisel emeklilik eserlerinin dağıtım, pazarlama ve satışını, Türkiye’nin dört bir yanında milyonlarca müşteriye hizmet sunan DenizBank kanalları aracılığıyla yapmaya devam edecek.

Münhasır acentelik mukavelesinin uzatılması için düzenlenen imza merasimine DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, MetLife EMEA Bölge Lideri Nuria Garcia ve MetLife Emeklilik ve Hayat Genel Müdürü Deniz Yurtseven katıldı.

MetLife Emeklilik ve Hayat Genel Müdürü Deniz Yurtseven, DenizBank ile uzatılan muahede hakkında şunları söyledi: “Müşterilerimize ortak kıymet katma gayesiyle yola çıkarak Türkiye’de kurulduğumuz günden bu yana tıpkı gaye doğrultusunda birlikte yürüdüğümüz DenizBank ile münhasırlık kontratımızı uzatmanın memnunluğu içerisindeyiz. Başta değerli müşterilerimiz olmak üzere tüm tarafların yararlı çıktığı bu birlikteliğin devamıyla her vakit olduğu üzere kesimlerimiz ve kurumlarımız ismine büyük bir kıymet yaratacağımıza inanıyoruz. Geçen 10 yılı aşkın süreçte eser ve hizmetlerimiz DenizBank’ın finansal portalıyla mükemmel bir ahenk sağladı. 150 yıllık global tecrübemiz ve DenizBank’ın yaygın dağıtım ağı sayesinde müşterilerimize her noktada ulaşarak muhtaçlık duydukları hakikat risk ve birikim eserlerine daha kolay ulaşabilmelerini sağlamaya devam edeceğiz. Uzatılan kontratımızın her iki taraf için de güzel, uğurlu olmasını diliyorum.”

DenizBank Finansal Hizmetler Kümesi Genel Müdürü Hakan Ateş de münhasırlık kontratının uzatılmasından duyduğu memnuniyeti lisana getirerek; “Benzer kurumsal kıymetlere sahip olduğumuz, yakın iş ortağımız MetLife’ın başarılarıyla her vakit gurur duyduk. 2011’den bu yana ahenk içinde ilerleyen birlikteliğimizde, birbirimizi her manada tamamladık ve dalda de örnek gösterildik. Takımlarımızın omuz omuza vererek gerçekleştirdikleri ağır mesaileri, iş iştirakimizin verimliliği ve sürdürülebilirliği açısından son derece değerli. Hâlihazırda devam eden münhasırlık kontratımızı uzatarak, MetLife’ın sigorta ve ferdî emeklilik tahlillerini, sayıları 700’e yaklaşan şubelerimizle ve dijital kanallarımız başta olmak üzere tüm şube dışı kanallarımızla ülkemizin her köşesinde insanlarımıza ulaştırmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar ortaya koyduğumuz başarılı iş modelini ve müşterilerimiz için yarattığımız faydayı daha üst düzeylere taşımak üzere motivasyonumuz tam. Önümüzdeki periyodun kurumlarımızın için güzel olmasını diliyorum” dedi.

MetLife EMEA Bölge Lideri Nuria Garcia ise “Türkiye, global çaptaki en büyük hayat ve ferdi kaza sigortacılığı oyunculardan biri olan MetLife için stratejik ve kilit bir pazar olma özelliğini sürdürüyor. DenizBank üzere bölümünün önde gelen kurumlarından biri ile sağlam temelli ve uzun vadeli iş iştirakimize devam etmek bizim için büyük kıymet arz ediyor. Türkiye’nin dört bir yanındaki MetLife müşterilerine yenilikçi sigorta, tasarruf ve emeklilik eserleri ile tahlillerini birlikte sunmaya devam edeceğiz. Oluşturduğumuz başarılı modeli ve yarattığımız güçlü birlikteliği geliştirmeye devam edeceğimize inanıyorum” formunda konuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen