Per. May 2nd, 2024

Miley Cyrus yeni müzikle geri döndü! Cyrus, yeni albümü “Endless Summer Vacation”ın duyurdu. Şarkıcının yaklaşan sekizinci albümü, Cyrus’un “Los Angeles’a yazdığı aşk mektubu” olarak tanımlanıyor. Albüm, Cyrus’un hem fiziksel hem de duygusal güç kazanma yolculuğunu kendinden emin bir şekilde keşfetmesini yansıtıyor.

Cyrus, 13 Ocak’ta çıkacak yeni single’ı “Flowers” öncesinde yakında çıkacak olan sekizinci albümünün kapak resmini, çıkış tarihini ve teaser fragmanını yayınladı. 2020’deki “Plastic Hearts” albümünün devamı niteliğinde olacak albüm 10 Mart’ta çıkacak.

Endless Summer Vacation’ın teaser fragmanında, Cyrus’un Los Angeles’ın farklı yerlerinde (havuz kenarı, trapez çubuğunda bir helikopterden sarkıtılması vb.) çekilmiş görüntüleri görülüyor. Bir dakikalık videoda Cyrus’un çeşitli yakın plan çekimler üzerine kısa bir diyalog okuması ve çeşitli yerlerden görüntülerle Los Angeles’a görsel göndermeler yapması yer alıyor.

Albüm kapağında, 30 yaşındaki “Midnight Sky” sanatçısı, bir trapez çubuğundan sarkarken, siyah bir bodysuit, ince topuklu ayakkabılar ve koyu renkli güneş gözlükleri takarken görünüyor.

Bu gönderiyi Instagram’da gör

Miley Cyrus (@mileycyrus)’in paylaştığı bir gönderi

Albüm Los Angeles’ta kaydedildi ve yapımcılığını Kid Harpoon ve Tyler Johnson (en son Harry Styles’ın “Harry’s House”daki çalışmaları ile ünlendi) ile birlikte Greg Kurstin ve Mike WiLL Made-It ile yaptı.

Şarkıcı, NBC canlı özel programı “Miley’s New Year’s Eve Party” sırasında albümünün ilk single’ı “Flowers”ın 13 Ocak’ta çıkacağını duyurdu.

Cyrus’un önceki albümleri arasında 2007’de Meet Miley Cyrus, 2008’de Breakout, 2010’da Can’t Be Tamed, 2013’te Bangerz, 2015’te Miley Cyrus & Her Dead Petz, 2017’de Younger Now ve 2020’de Plastic Hearts yer alıyor. Ayrıca 2009’da Time of Our Lives ve 2019’da She Is Coming olmak üzere iki EP yayınladı ve Nisan 2022’de bir canlı albüm olan Attention: Miley Live’ı hazırladı.

“Endless Summer Vacation” dünya genelinde hem dijital ortamda hem de fiziksel mağazalarda satışa sunulacak.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen