Paz. May 5th, 2024

“Nasıl yani? Millie Bobby Brown 15 yaşında değil miydi?” dediğinizi duyar gibiyiz. Aklımızda ‘Stranger Things’ serisindeki küçük Eleven karakteri olarak kalan Brown on dokuz yaşında! Sevgilisi Jake Bongiovi ile nişanlandığını duyuran Brown, Instagram sayfasından nişan yüzüğüyle bir fotoğraf paylaştı. Taylor Swift’in bir şarkısına gönderme yaparak paylaşım yapan Brown, “Tatlım, seni üç yazdır seviyorum, hepsini istiyorum” yazdı. 2021’den beri Brown ile birlikte olan Bongiovi’yi aynı zamanda Jon Bon Jovi’nin oğlu olarak hatırlıyor olabilirsiniz.

View this post on Instagram

A post shared by Millie Bobby Brown (@milliebobbybrown)

Millie Bobby Brown ile aynı fotoğrafları kendi hesabından paylaşan Bongiovi, “Sonsuza dek” yazdı. Taylor Swift’in ‘Lover’ adlı şarkısına gönderme yapan Brown, bir süredir sevgilisi Bongiovi ile paylaşım yapmaktan kaçınmıyor. Sosyal medyada tatillerini ve birlikte geçirdikleri zamanları paylaşan Brown, ‘Enola Holmes 2’ basın turnesi sırasında verdiği bir röportajda, “Instagram üzerinden tanıştık ve bir süredir arkadaşı daha sonra ne diyebilirim ki?” demişti.

View this post on Instagram

A post shared by @jakebongiovi

Geçtiğimiz Şubat ayında 19. yaşını kutlayan Brown’un şimdiki nişanlısı Bongiovi ise, “Güneşin etrafında bir sene daha birlikte, 19. yaşın kutlu olsun hayallerimin kızı. Seni kelimelerin anlatabileceğinden çok seviyorum. Senin hakkındaki her şey altın değerinde” yazmıştı.

View this post on Instagram

A post shared by @jakebongiovi

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen