Pts. Nis 29th, 2024

Ramy Hassan’ın (Ramy Youssef), kendi adını taşıyan dizisinden 3. sezon fragmanı yayınlandı. Fragman, aynı zamanda izleyicilere Lena rolüyle ilk oyunculuk çıkışını yapan konuk oyuncu Bella Hadid’e de bir ilk bakış sunuyor.

Hadid’in karakterinin, Ramy’nin flört uygulamasında tanıştığı arkadaşı Steve’in (Steve Way) yeni kız arkadaşı olduğu ortaya çıktı.

Hulu dizisi, 30 Eylül’de gösterime girecek. Hadid’in oyunculuğunu görmek için sabırsızlanıyoruz.

Dizinin dönüşü, 10 bölüm boyunca Müslüman inancını ve Tanrı’nın varlığını sorgulayan bin yıllık bir nesil arasında kalan bir Mısırlı-Amerikalı karakterin kendini keşfetme yolculuğunu kaydetmeye devam ediyor.

Aile, kim olmak istedikleri ile gerçekte kim oldukları arasında sıkışıp kalmış, sürekli değişen bir dünyadaki yerlerini sorgulayan bir yolda geziniyorlar. Hassan’lar, dünyevi kaygılara ve bazı durumlarda yalanlara adanmış bir hayat yaşadıklarıyla yüzleşmek zorunda kalacaklar.

Dizinin yıldızları arasında ayrıca Laith Nakli, Hiam Abbass, Amr Waked, May Calamawy, Dave Merheje ve Mohammed Amer yer alıyor.

Ramy, yıldız Ramy Youssef tarafından yazılmış, yönetilmiş, başyapımcılığını üstlenilmiş ve yaratılmıştır. Diğer yönetici yapımcılar arasında Adel Kamal, A24, Christopher Storer, Tyson Bidner, Amir Sulaiman, Jerrod Carmichael, ortak yaratıcılar Ari Katcher ve Ryan Welch ile Kate Thulin yer alıyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen