Per. May 2nd, 2024

İlk çocuklarını karşıladıktan bir yıl sonra, Rihanna ve A$AP Rocky’nin erkek bebeklerinin adı nihayet açıklandı: “RZA Athelston Mayers”.

İlginç isim, hip hop grubu Wu-Tang Clan’ın solisti RZA’ya (gerçek adı Robert Fitzgerald olan) bir selam niteliğinde. Göbek adı Athelston, gerçek adı (Wikipedia’ya göre) Rakim Athelstone Mayers olan babasına bir selam gibi görünüyor. İkinci isimler farklı yazıldığından, bunun kasıtlı olup olmadığı belli değil.

Rihanna, Mayıs 2022’de RZA bebeği dünyaya getirdi, ancak ayrıntıları nispeten gizli tuttu. Yakın zamana kadar, RZA bebeğin sevimli görüntülerini Instagram’da paylaşmaya başladı ve onunla görünmeye başladı.

Bu gönderiyi Instagram’da gör

badgalriri (@badgalriri)’in paylaştığı bir gönderi

İkinci çocuklarının adı söz konusu olduğunda çift henüz düşüncelerini açıklamadı. Ancak Rihanna’nın babası Ronald Fenty, çiftin ikinci bebeğin adı hakkında bir fikirleri olduğunu ancak “Sana söylersem kellemi uçurur” bahanesiyle daha fazla ayrıntı vermeyi reddetti.

Bu aşamada, Rihanna’nın ikinci bebeğinin ne zaman doğacağını hala bilmiyoruz. Ancak RZA bebeğin Rihanna’nın hamileliğini açıklamasından dört ay sonra doğduğu göz önüne alındığında, ikinci bebeğin her an doğmasını bekleyebileceğimizi tahmin ediyoruz.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen