Pts. May 13th, 2024

Saran Group İdare Şurası Lideri Sadettin Saran; Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Kulübü (ENSO) ’nun düzenlediği İş Dünyası Ödülleri’nde “Yılın İş İnsanı” seçildi.

Boğaziçi Üniversitesi tarafından her yıl düzenlenen ve bu yıl 11.’si gerçekleştirilen Boğaziçi İş Dünyası Ödül Merasimi 6 Aralık Pazartesi akşamı Boğaziçi Üniversitesi Güney Yerleşke Albert LongHall binasında yapıldı. Yılın dijital yayın platformu, yılın holdingi, hayat uzunluğu muvaffakiyet mükafatı üzere toplam 22 farklı kategoride mükafatın sahipleriyle buluştuğu gecede, Saran Group İdare Heyeti Lideri Sadettin Saran “Yılın İş İnsanı” mükafatını aldı.

Aldığı mükafattan büyük onur duyduğunu belirten Sadettin Saran; “Türkiye’nin en esaslı eğitim kurumlarından biri olan Boğaziçi Üniversitesi’nin ismini taşıyan bu ödül ve sizlerin takdiri beni çok sevindirdi ve gururlandırdı. Sizler tarafından “Yılın İş İnsanı” seçilmek büyük bir onur” dedi. Saran, Boğaziçi Üniversitesi’nin yalnızca akademik başarılarıyla değil, özgürlükçü, demokratik ve katılımcılık başta olmak üzere bedelleriyle de özel ve örnek bir kurum olduğunu belirterek “Sizleri yalnızca Türkiye’de değil, tüm dünyada başarılı iş insanları, bilim insanları, profesyoneller ve daha kıymetlisi aydın bireyler olarak ortamızda görmek için sabırsızlanıyorum. Atatürk’ün gösterdiği yolda gösterdiği gayeye ülkemizi taşıyacak olan siz gençlere inancımız tam.” tabirlerini kullandı.

Geçen sene global salgın nedeniyle YouTube canlı yayını ile yapılan gece, bu sene pandemi önlemlerine uygun olarak hem fiziki hem de YouTubeüzerinden canlı yayınla yapıldı. Kısıtlı sayıda seyirci kuralı nedeniyle biletli satış ile gerçekleştirilen tertibin geliri ile Boğaziçi Hayvan Mama Kumbarası’na takviye olunacak.

Saran Group Hakkında

1990 yılından bu yana farklı bölümlerde faaliyet gösteren bir şirketler topluluğu olan Saran Group, yüzde yüz öz sermayeli olup, medya, yayıncılık, online, turizm ve havacılık olmak üzere 5 kesimde faaliyet göstermektedir. Öncü ve önder anlayışı ile Ulusal kalkınma planları ile ahenk sağlayarak, uzun vadeli iş planlamaları da yapan Saran Group, 33 şirket ve 3.500’ü aşkın çalışanıyla Türkiye’nin önde gelen kümelerinden biridir.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen