Sal. Haz 18th, 2024

2021 yılında Deloitte tarafından Türkiye’nin en süratli büyüyen teknoloji şirketi seçilen Yolcu360, konuk memnunluğunu ön plana alan çalışma anlayışıyla yeni bir mükafatın daha sahibi oldu. Araç kiralama alanına getirdiği yeniliklerle “misafir memnunluk saplantısı” çıtasını yükselten Yolcu360, Turkcell Küresel Bilgi ve Fast Company Türkiye Mecmuası tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Müşteri Tecrübesi Araştırması’nda En Düzgün Araç Kiralama Platformu Seçildi.

Araç kiralama alanına getirdiği ezber bozan yaklaşımlarıyla ve “Misafir Memnunluğu Saplantılı” hizmet modeliyle büyümesini sürdüren Yolcu360, tahlil odaklı çalışma anlayışı ve konuklarının geri bildirimleri ile mükemmelleştiren araç kiralama tecrübesi ile alanında yeni bir mükafata daha layık görüldü.

Turkcell Küresel Bilgi ve Fast Company Türkiye Dergisi’nin iş birliğiyle bu yıl ikincisi düzenlenen Müşteri Tecrübesi Araştırması’nda Yolcu360, konukları için sunduğu kolay ve süratli araç kiralama hizmeti ile Araç Kiralama Platformları kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu.

Turkcell Küresel Bilgi tarafından, 12 istatistiki bölgede, A, B, C1, C2 sosyoekonomik seviye kümelerinde Türkiye temsiliyeti sağlanarak bilgisayar takviyeli telefon görüşmeleriyle gerçekleştirilen Konuk Tecrübesi Araştırması’nda sağladığı muvaffakiyet ile Yolcu360, konuk memnunluk saplantılı hizmet anlayışını alanında uzman kurumlarca yapılan araştırma sayesinde tescillemiş oldu.

“Başarımızda konuklarımıza yaklaşımımız çok etkili…”

Yolcu360’tan kiraladıkları araçlarla seyahatlerini başlatan herkesi müşteri değil konuk olarak kabul ettiklerini vurgulayan Yolcu360 Chief Brand Officer’ı (CBO) Samet Ensar Sarı, Yolcu360’ın en büyük maksatlarından birinin ‘Eşinize ve dostunuza tavsiye edebileceğiniz bir firma olmak’ olduğunu söz etti. Sarı, “Elde ettiğimiz başarıda her şeyden evvel konuklarımıza olan ihtimamlı yaklaşımımız çok tesirli oldu. Biz odağında konuk memnunluğu olan çalışma anlayışımızla, büsbütün gereksinimlere karşılık veren bir sistem kurduk ve Araç Kiralamak Ne Kolaymış dedirtmek için çalışıyoruz. Münasebetiyle çalışma anlayışımızı taçlandıran bu kıymetli muvaffakiyet için bizi seçen Fast Company Mecmuası ve Turkcell Küresel Bilgi’nin kıymetli takımlarına çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Araç kiralamalarda mobilde yüzde 115 büyüme gerçekleştirdik…”

Misafirlerine yönelik yaklaşımlarının Yolcu360’ın sayılarına da olumlu yansıdığını söz eden Sarı, “Yüzlerce araç kiralama firmasını milyonlarca tüketiciyle buluşturuyor, konuklarımıza itimatla araç kiralayabilecekleri 7/24 açık bir platform olarak hizmet veriyoruz. Hayata geçireceğimiz her yeni kampanyamız, uygulamamız ve etkinliğimizde alanında uzman takımımızla konuklarımızın beklenti ve isteklerini tahlil ediyor ve onlara en uygun tahlilleri sunmaya itina gösteriyoruz. Konuklarımız nezdinde yaptığımız çalışmalarımızın bulduğu karşılıklarla istikrarlı bir formda büyüyoruz. Araç kiralamalarda geçen seneye nazaran taşınabilir uygulamamız üzerinde yüzde 115, web sitemiz üzerinde yüzde 93 büyüme gerçekleştirdik. Marka bilinirliğimizi, bu yılı da dahil ettiğimizde son üç yılda yüzde 350 yükselttik. Konuk memnuniyeti her zamanki üzere ana odağımızdı ve yüzde 92 üzere bir konuk memnuniyeti oranı ile çalışmalarımızı sürdürdük. Önümüzdeki periyotta de konuk memnuniyetini artırmaya yönelik pek çok örnek çalışmayı hayata geçireceğiz” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen