Per. May 2nd, 2024

Salı günü, aktör Timothée Chalame’nin 27. doğum günüydü. Arkadaşı ve aynı zamanda Dune rol arkadaşı Zendaya, onun doğum gününü sosyal medyadan kutlamak için mükemmel bir fotoğrafa sahipti. Euphoria aktrisi, Entertainment Tonight’ın Ekim 2021’deki filmlerini içeren kapak hikayesi için yaptıkları çekimden bir kare paylaştı. Ancak bu, çiftin resmi fotoğrafları için hazırlanırken çekilmiş bir kamera arkası görüntüsüydü. Fotoğrafta, Zendaya turuncu bir Mark Fast SS/11 RTW püsküllü örgü elbiseye odaklanmış görünüyor ve Chalamet arka planda gülerken görünüyor.

Zendaya, Instagram Hikayelerinde arkadaşını etiketleyerek, “Bu çocuğun doğum günü kutlu olsun” yazdı.

Eleştirmenlerce beğenilen iki oyuncu, Denis Villeneuve’ün önümüzdeki birkaç yıl içinde birden çok bölümü vizyona girecek olan filmi üzerinde çalışırken iyi arkadaş oldular. Filmler, Frank Herbert’in 1965 tarihli aynı adlı bilimkurgu romanına dayanıyor. Zendaya’nın ilk bölümdeki rolü oldukça küçük olsa da, hikayenin merkezi figürü haline geliyor. Her ikisi de bu yıl 12 Aralık’ta çekimleri tamamladı ve 2. Bölüm Kasım 2023’te çıkacak.

Chalamet, Instagram’da kendi doğum gününü de kutladı, “27” başlığı ve şüpheci görünen bir emoji ile çocukken Polaroid’ini paylaştı.

Bu gönderiyi Instagram’da gör

Timothée Chalamet (@tchalamet)’in paylaştığı bir gönderi

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen