Per. May 2nd, 2024

Zendaya, Los Angeles’a uçmak, Emmy Ödülleri’ne katılmak ve yılın en büyük moda anlarından birine sahip olmak için (Budapeşte, Dubai, Ürdün ve İtalya’da çekilen) Dune 2 setinden biraz uzaklaştı.

Oyuncu, Valentino imzalı siyah straplez bir balo elbisesi ile yarattığı klasik cazibesiyle “yine” herkesi büyülemeyi başardı. Vintage havasını dalgalı saçları ve siyah ipek kurdelesiyle tamamladı. Ve Bulgari mücevherleriyle büyüleyici final dokunuşunu yaptı.

Gösteriye gelmeden önce “Yoldayım🖤 Emmy 2022” yazarak görünümünü paylaştı. Ve sonunda kırmızı halıda tek başına yürüdü.

Bu gönderiyi Instagram’da gör

Zendaya (@zendaya)’in paylaştığı bir gönderi

“Euphoria” yıldızının, moda evinin elçisi olduğu için Emmy Ödülleri stili için Valentino’ya dönmesi şaşırtıcı değil.

Kuaför Tony Medina, görünümün ikonik bir yıldızdan ilham aldığını söyledi: “Zendaya’nın Emmy görünümü için, klasik bir siluet olan Grace Kelly’den ilham alan vintage bir tema kullanmaya karar verdik” dedi.

Zendaya, makyaj ve saç için sırasıyla Sheika Daley ve Abdm Studio’ya başvursa da, bu yılın başlarında 2022 Oscar’ları da dâhil olmak üzere ödül törenlerinde kendi cazibesini yaratmasıyla tanınıyor.

Hayranlar, onu Law Roach tarafından tasarlanan görünümünü sevdiler. Hailey Bieber da yorum yazarak beğenisi gösterdi.

Euphoria oyuncusu HBO dizisindeki Rue rolüyle Drama Dizilerinde En İyi Kadın Oyuncu dalında aday oldu. Kazanırsa, Euphoria’daki rolüyle Emmy kategorisini ikinci kez kazanmış olacak; ilk kez 2020’de kazandı.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen