Cum. May 17th, 2024


İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü kuruluş yıl dönümü aktiflikleri kapsamında Türkiye ve Yunanistan takımlarının iştirakiyle Rotary Milletlerarası Bayanlar Sutopu Turnuvası düzenleyecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü kuruluş yıl dönümü aktiflikleri kapsamında 100’üncü Yıl Rotary Milletlerarası Bayanlar Sutopu Turnuvası’na mesken sahipliği yapacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ile İzmir Göztepe Rotary  iş birliği ile Kültürpark Celal Atik Yüzme Havuzu’nda 29-30 Eylül, 1 Ekim tarihlerinde yapılacak  turnuvaya bu yıl Türkiye’yi Len Challenger Cup’ta temsil edecek İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Sutopu Grubu, Galatasaray Yunanistan’dan Olimpiakos ve Panionios, ekibi katılacak. Müsabakalar Youtube’den (İzmirbbsk) canlı yayınlanacak.

Çok değerli bir turnuvaya konut sahipliği yapacaklarını belirten İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Lideri Hüseyin Egeli, “Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıldönümü aktiflikleri kapsamında Yunanistan ve Türk grupları bu turnuvada uzunluk gösterecek. Len Challenger Cup hazırlıkları öncesinde tüm ekipler önemli hazırlık maçlarına çıkacak” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen