Sal. Nis 30th, 2024


Üç yıllık misyon mühletince Buca’ya Cumhuriyet tarihinin en büyük hizmetlerinin gelmesinde katkısı olan AK Parti  evvelki devir Buca İlçe Lideri, Buca Belediye Lider A. Adayı Avukat Hakan Kalfaoğlu, 2024 yılının mart ayında yapılması planlanan lokal seçimler için süratli bir başlangıç yaptı.

AK Parti Buca Belediye Lider A. Adayı Hakan Kalfaoğlu, ilçedeki birinci Seçim Uyum Ofisi’ni açılışını gerçekleştirdi. Açılışa AK Parti Buca Belediye Meclis Üyeleri Ziya Aksu, Abdurrahman Ertaş, Mehmet Adıyaman, Memduh Kaymaz, Mustafa Solmaz, Cumhur İttifakı ortağı MHP Buca İlçe Lideri Bahadır Altınkeser, evvelki periyot AK Parti Buca İlçe Lideri Neşat Arslan, mahalle liderleri, vilayet, ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.

Törende kısa bir konuşma yapan Hakan Kalfaoğlu, Buca’da mevcut CHP zihniyetindeki lokal idarenin olmadığı yerde AK Parti ’nin hizmetleriyle vatandaşlara ulaştıklarını söyledi.

AK Parti Buca İlçe Başkanlığını 3 yıl mühletle başarılı bir formda tamamladığının altını çizen Hakan Kalfaoğlu, “Bucamıza daha âlâ hizmet edebilmek için aday adaylığı sürecimizi başlatarak ilçe başkanlığı vazifesinden ayrıldık. Biz Bucamızın Çözülemez denilen sıkıntılarını 3 yıl içinde çözdük. Halkımıza inanılmaz hizmetlerde bulunduk. Bunda doğal ki Cumhur İttifakı  ortağımız  MHP Buca ilçe başkanı  Sayın Bahadır Altınkeser Başkanımızında katkısı var birlik ve beraberlik içinde çalışmamımız tesirli oldu..Birlikte Buca Cezaevini kaldırdık. Çağdaş Hastanemizi yaptık. Yeni kaymakamlık binamız ortada. Onlarca yeni okul yaptık. On binlerce fidan diktik yeşile kıymet verdik. Buca’mıza nefes olduk. CHP’li  lokal idarenin belediye liderinin olmadığı yerde AK Parti vardı, Cumhur İttifakı vardı. Bucamıza tarihinin en büyük hizmetlerini yaptık. En büyük yatırımların gelmesi için çalıştık ve tarihi yatırımlar getirdik. Bundan sonraki süreçte daima birlikte Bucamızın makus mahallî yönetim  bahtını değiştireceğiz. Bucamızı hak ettiği yere getirip meselelerini çözmeye devam edeceğiz. Burası da bizim birinci seçim uyum Ofisimiz. Hepimize güzel olsun. Şimdi  Birlikte Çalışacağız ve Buca ‘nın Bahtını Değiştireceğiz. ” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen