Paz. May 19th, 2024

Anne zarafetine uyum sağlayacak güçlü ve ışıltılı kadınların tercihi olan Meri Krutzo, değerli taşlar ve altın üzerine hazırlanan eşsiz parçalar ile Anneler Günü için muhteşem bir hediye seçeneği oluyor.

Altın ile üretilen değerli mücevherleriyle her zevke hitap edebilecek tasarımlara sahip olan Meri Krutzo; alışılmışın dışında, değerli taşlar ve altın üzerine hazırlanan eşsiz ürünleri yaşanmışlıklardan, “an”lardan ve duygulardan ilham alıyor.

En büyük ilham kaynağı “Göz”, “Denge” ve “Enerji” olan Meri Krutzo, doğanın değerli taşlarını altın ile harmanlayarak, şehir insanının doğal akış içinde kullanabileceği, kendini ifade etmesine yardımcı olabilecek ve onunla bütünleşecek çağdaş tasarım mücevherler tasarlıyor.


Tasarımlarında hayatın karmaşasından yorgun düşen insanlardan yola çıkan Meri Krutzo, hızlı şehir hayatında fark yaratacak ince detaylara yoğunlaşıyor. Eşsiz ve kişiye özel tasarımları tüm benliğiniz ile kendinizi yansıtmanızı sağlıyor. Tasarımları kadar kalitesi ile de öne çıkan bu altın parçalar ile annelerinizi özel hissettirirken, günün her saatinde kombinlerini tamamlamalarına yardımcı olun.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen