Paz. May 19th, 2024


Borusan, 1.300 çalışanı ve yakınlarıyla bir ortaya geldiği Borusan Spor Kulübü Festivali’nin üçüncüsünü düzenledi. #BSKileHareketSenOl! mottosuyla gerçekleşen aktiflikte spora, harekete ve cümbüşe doyulurken canlı müzik performansları da sergilendi. Cumhuriyetin 100. yılının kutlandığı BSKFest’23’te her yaştan iştirakçi için birbirinden farklı tecrübeler alanları yer aldı.

Borusanlılar, 23 Eylül’de Bahar Country’de bu yıl üçüncüsü düzenlenen Borusan Spor Kulübü Festivali’nde (BSKFest’23) bir ortaya geldi. Borusanlı çalışanlar ve yakınlarının katıldığı BSKFest’23’te cümbüşe, spora, harekete doyulurken DJ ve canlı müzik performansları da sergilendi.

Jess Molho’nun sunuculuğunu üstlendiği ve 1.300 kişinin katıldığı aktiflikte hem çocuklar hem yetişkinler için eğlenceli aktiviteler, dart, dev jenga, bowling, kano VR, icaros VR, interaktif zumba, refleks duvarı üzere farklı tecrübe alanları sunulurken ödüllü turnuvalar da gerçekleştirildi.

Çocuklar için alanda atlıkarınca, küçük Survivor alanı, şişme oyuncaklar, KÜÇÜK araç boyama aktivitesi ve trambolin yer alırken Yuvam Dünya Derneği ile çocuk atölyesi düzenlendi. Çocukların tabiat ile bağ kurmasını hedeflenen programda çocuklar kuşları yakından tanıdı ve kuş gözlemcisi oldu. Ayrıyeten böcek bilimci üzere böceklerin peşine düşen çocuklar ağaçlarla birlikte tabiattaki değişimi fark etti.

Cumhuriyetin 100. yılının da kutlandığı aktiflikte Cumhuriyet coşkusu şenliğe taşındı.

BSKFest’23’te Cumhuriyetin 100. yılı kutlandı

Programın açılışını yapan Borusan Holding İnsan, İrtibat, Sürdürülebilirlik Küme Lideri ve BSK İcra Konseyi Üyesi Nursel Ölmez Ateş ise festivalde Cumhuriyetin 100. yılını, sporun gücüyle ve birlikte olmanın coşkusuyla karşıladıklarını belirtti: “Sporun, hareketin ve sürdürülebilirliğin odak noktası olduğu şenliğimizde Borusanlılar ve yakınlarıyla birlikte keyifli vakit geçirmekten memnunluk duyuyoruz. Gücünü beşerden alan, insan sayesinde muvaffakiyete inanan bir kurumuz. Kurum kültürümüzü de bu bakış açısıyla inşa ediyor, kıymet ve prensiplerimizi bu doğrultuda belirliyoruz. Bu pahalar kapsamında çalışma arkadaşlarımızın eğlenerek birbirlerini tanıyabilecekleri, toplumsal bağ kurabilecekleri ortamlar yaratarak şirket içinde sevgiyi, birlik ve beraberliği beslediğimizi anlatıyoruz. BSKFest de bunun en hoş örneklerinden biri. Bugün ayrıyeten Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamalarımıza devam ediyoruz. Dayanışmadan aldığımız güçle, Atatürk’ün aydınlattığı yolda, O’nun müsaadeden yürümeyi sürdüreceğiz” dedi.

BSK İcra Konseyi Üyesi Şükrü Karapınar ise BSK ailesinin her geçen yıl daha da genişlediğinden bahsetti. “Borusan Spor Kulübü olarak 14 branş, 20 kadro ile kurumsal liglerde ve tertiplerde şirketimizi temsil ediyoruz. Geçen yıl Eylül ayında kayıtlı atlet sayımız 231’di, atletlerimizin 70’i bayan 161’i erkekti. Bugün ise toplam sportmen sayımız 364, 127’si bayan 237’si erkek. Bugün de sevgili hem pahalı atletlerimizle hem de tüm Küme şirketlerimizden Borusanlılarla bir arada spor dolu bir gün geçirdik. BSK Fest’i önümüzdeki yıllarda da düzenleyerek sporun, beraberliğin coşkusunu yaşamaya devam edeceğiz” dedi.

Panelin akabinde yıl boyunca çeşitli yarışlarda derece kazanan BSK Sporcularına Borusan Holding İnsan, İrtibat, Sürdürülebilirlik Küme Lideri ve BSK İcra Heyeti Üyesi Nursel Ölmez Ateş ve BSK İcra Heyeti Üyesi Şükrü Karapınar tarafından plaket takdimi yapılırken sporun, cümbüşün ve Cumhuriyetin 100. yılının odak noktası olduğu BSKFest’23, müzikleri yorumlama hali, farklı üslubu ve ses tonuyla dikkat çeken sanatçı Melek Mosso’nun etkileyici performansıyla sona erdi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen