Paz. May 5th, 2024


Burhaniye Belediye Lideri Ali Kemal Deveciler, belediye projeleri, hizmetleri ve faaliyetlerinde “Ortak Akıl” sloganıyla hayata geçirdiği Burhaniye Halk Meclisi’nin dördüncüsü 27.09.2023 Çarşamba günü Reha Yurdakul Salonu’nda gerçekleşti.

Toplantıya Burhaniye Belediye Lideri Ali Kemal Deveciler, Burhaniye Halk Meclisi Genel Sekreteri Necmi Şengider, Burhaniye Belediye Lider Yardımcıları, Burhaniye Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, sivil toplum örgütleri temsilcileri ve Burhaniye Belediyesi’nin Daire Müdürleri katıldı.

Toplantı; Hürmet duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Halk Meclisi Genel Sekreteri Necmi Şengider’in konuşmasının akabinde Burhaniye Belediye Lideri Ali Kemal Deveciler iştirakçilere, vazifeye geldiği günden, bugüne kadar olan süreçte tamamlanmış olan projelerden ve gelecekteki projelerinden kelam etti. 31 Mart 2019 tarihinden, bugüne kadar olan tüm projeler faaliyet sineması formunda salondaki iştirakçilere sunuldu.

Faaliyet sinemasının akabinde Burhaniye Necmi Şengider’in moderatörlüğünde iştirakçilerin görüş, soru ve teklifleri alındı. Halk Meclisi’nin gerçekleşmesinden ötürü mutlu olduğunu tabir eden Lider Deveciler, “Seçim çalışmaları sürecinde halkımıza “Halk Meclisi” kelamı vermiştik. Temel kararlarımızı alırken ortak akla değer veriyoruz. Kelam verdiğimiz pek çok projeyi hayata geçirdik ve planladığımız projelerimiz var. Bu projelerimizi de hayata geçireceğiz, tek gayemiz siz bedelli Burhaniyelilere hizmet etmek, o yüzden bugün burada meclis toplantısını düzenledik. Geldiğimiz bu noktada sizlerin sıkıntılarını dinleyerek o sıkıntılar ışığında Burhaniyeliler için takımlarımız ile sonuna kadar çalışmaya devam edeceğiz. Toplumsal belediyecilik anlayışına örnek bir belediyeyiz” dedi.

Toplantı esnasında kelam alan halk meclisi üyeleri, çalışmalarından ötürü teşekkür ederek talep, teklif ve sorularını iletti. Her bir soruyu ihtimam ve dikkatle cevaplayan Lider Deveciler, gerekli notlarını alarak daire müdürlerine talepler ile ilgili talimatlarını iletti. Halk meclisi toplantısına iştirakin değerine değinen Lider Deveciler, bu üzere toplantılara devam edeceklerini de bildirdi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen