Paz. May 19th, 2024


Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Türkiye’nin birinci ve tek hobi şenliği ‘HobiFest 2023’ büyük bir coşku içinde başladı. Amatör ve profesyonel hobi tutkunlarını bir ortaya getiren HobiFest 2023’e Antalyalılar birinci günden itibaren ağır ilgi gösterdi. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Türkiye’nin birinci ve tek hobi şenliği ‘HobiFest 2023’ Cam Piramit alanında başladı.  ‘HobiFest 2023’ amatör ve profesyonel hobi tutkunlarını bir ortaya getirdi. Hobi ve macera tutkunlarının katıldığı şenlik bu yıl da onlarca tabiat ve spor kulübünün iştirakiyle gerçekleşiyor. Cam Piramit alanı içerisinde bisiklet, fotoğraf, tabiat sporları, okçuluk üzere birçok hobi kulübü faaliyetlerini tanıttı. Hobi kulüpleri çeşitli şovlar ile de aktifliğine katılan vatandaşlara renkli dakikalar yaşattı.  

 

OFFROAD ŞOVLARI NEFES KESTİ

HobiFest’in vazgeçilmezleri ortasına giren ve beğeni toplayan klasik araba standı bu yıl yeniden araba tutkunlarının beğenisine sunuldu. Hobi tutkunları alanı gezerek birbirinden renkli klasik arabaları tanıma fırsatı buldu. Antalya Offroad ve Motor Sporları Kulübü Derneği – Antalya Antoff Offroad Kulübü – 4×4 Rally Raid Off-Road Kulübü ve Akdeniz Off-Road Team’ın katıldığı HobiFest 2023’te Beach Park Özel Seyirci Parkuru oluşturuldu. Offroad araçlarını adrenalin dolu şovları büyük beğeni topladı. 

 

ANTALYALILAR AĞIR İLGİ GÖSTERDİ

HobiFest 2023’de ayrıyeten off-road yarışı, RC Drift yarışı, RC Touring yarışı ve crawler yarışları düzenlendi. Motosiklet, bisiklet, kayak, dağcılık, su sporları, tenis, oryantiring, tabiat ve macera sporlarına yönelik pek çok aktifliğin gerçekleştiği aktifliği Antalyalı vatandaşlar ağır ilgi gösterdi. Cam Piramit dışında kurulan alanda Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası, FHC Sahne Sanatları Akademisi Latin Dansları Showlarıyla şenliğe renk kattı. HobiFest 2023 iki gün boyunca Antalyalı vatandaşlara keyifli bir hafta sonu yaşatacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen