Per. May 2nd, 2024


Dünyaca ünlü İngiliz giysi markası Marks & Spencer 2023 sonbahar koleksiyonunun yüzü ünlü İngiliz oyuncu Sienna Miller oldu. Giysinin, kalite ve tarzla buluştuğu, Londra’da gerçekleşen lansmana Türkiye’den ünlü oyuncular Enis Arıkan, Şebnem Bozoklu ve Selma Ergeç de katıldı.

 

MARKS & SPENCER 2023 sonbahar koleksiyonunun elçiliğini bu dönem ünlü İngiliz oyuncu Sienna Miller üstlendi. İngiltere’nin iki dev ikonunu bir ortaya gelerek heyecan verici ve yeni tarz yorumlarına yepisyeni bir ilham kaynağı yarattı. Yeni dönem koleksiyonunda Marks & Spencer gündelik tarzı kalite ve şıklık ile birleştirdi.

 

Yeni koleksiyon İngiltere’nin başşehri Londra’da Marks & Spencer mağazaları ve metro istasyonları da dahil olmak üzere birçok noktada başlatılan ve dört hafta sürecek bir kampanya ile duyuruldu. Koleksiyonun Londra’da gerçekleşen lansman toplantısına Türkiye’den geçtiğimiz kış ve bahar koleksiyonlarında Marks & Spencer’ınTürkiye yüzü olan Enis Arıkan ile ünlü oyuncular Şebnem Bozoklu ve Selma Ergeç de katıldı.

 

Ünlü oyuncu Sienna Miller, Marks & Spencer ile imza attığı iş birliği konusunda şu tabirleri kullandı; “Marks & Spencer’ı her vakit çok sevmişimdir. İngiliz kültürünün bir kesimi olan bir marka ve birçok kişi için çok özel manalar taşıyor. Bu ikonik markayla iş birliği gerçekleştirmekten, sonbahar koleksiyonunun yüzü olmaktan ve modanın geleceğini şekillendiren seyahatin bir modülü olmaktan büyük bir heyecan duyuyorum.”

Marks & Spencer’ın sonbahar koleksiyonunda birçok farklı halde kullanılabilecek ve kombine edilebilecek hem sade hem şık kesimler yer alıyor. Markanın 2023 sonbahar koleksiyonu gardıropların vazgeçilmezi olacak giysi eserlerinin yanı sıra özel günler için de şık seçenekler sunuyor. Yeni koleksiyonda tüvit ceketlerden sıcacık kazaklara, şık aksesuarlardan basitçe kombine edilebilen etek ve pantolonlara kadar birçok seçenek moda severlerle buluşuyor. Koleksiyonda kobalt mavi, sarı, ombre ve ekose desenler öne çıkıyor.

Marks & Spencer’ın 2023 sonbahar koleksiyonunu çabucak keşfetmek isteyenler Marks & Spencer mağazaları ve Marks & Spencer Türkiye taşınabilir uygulamasında buluşuyor!

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen