Çar. May 8th, 2024


 26 yıldır düzenlenen ve dünyanın her yerinden konusunda uzman iştirakçi ve ziyaretçileriyle iklimlendirme bölümünün en güçlü fuarlarından biri olan ISK – SODEX, bu yıl da iştirakçi ve ziyaretçilerin ağır ilgisi ile karşılaşıyor. 120.000 metrekarelik alanda 19 ülkeden 1000’e yakın marka ve 90 binin üzerinde ziyaretçinin ağırlanacağı fuarda çevreci, güç geri kazanımlı ve yüksek verimli sürdürülebilir eserler sergilenecek.

 

Zemin hazırladığı iş birlikleriyle bölümün büyüme ivmesine değerli  katkılar sunan, Türkiye ve dünyadan kesim temsilcilerinin ağır ilgi gösterdiği ISK-SODEX, 120 bin metrekarelik stant alanıyla bu yıl da çevreci, güç geri kazanımlı ve yüksek verimli sürdürülebilir eserlere mesken sahipliği yapmak için gün sayıyor. Sağladığı fırsatlar ve çeşitlilikle bilinirliği her geçen gün artan ISK-SODEX, ulusal ve milletlerarası iştirakçiler ve ziyaretçiler tarafından heyecanla bekleniyor. ISK-SODEX Arena özel alanında Ustalar Ligi ve Geleceğin Ustaları yarışlarının gerçekleşeceği fuarda, forum alanında ziyaretçilere daldaki gelişmeler ve yeni bahisler üzerine farklı tecrübeler sunuluyor. Türkiye’nin Asya ve Avrupa’yı birbirine bağlayan noktada olması nedeniyle stratejik bir kıymete de sahip olan fuarın ekim ayında gerçekleşecek tertibine son teknoloji ve sürdürülebilir eserleri incelemek üzere 90 binin üzerinde ziyaretçinin katılması bekleniyor. 

 

Dünyanın dört bir yanından iştirakçilerin uğrak noktası 

26 yıldır düzenlenen ve dünyanın dört bir yanından konusunda uzman iştirakçi ve ziyaretçileriyle iklimlendirme kesiminin en güçlü fuarlarından biri olan ISK – SODEX Memleketler arası HVAC&R, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat, Su arıtma, Yangın, Havuz ve Güneş Gücü sistemleri Fuarı’na bu yıl 19 ülkeden 1000’e yakın önder markanın katılması bekleniyor. Bir yandan Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Türki Cumhuriyetler ’den ticaret yapmak isteyen firma temsilcilerinin vize süreçleri nedeniyle Avrupa’daki birçok fuarı ziyaret edememeleri başka yandan geride kalan pandemi sürecinde ISK-SODEX’in geçmiş fuarlarını kaçırmış olmaları nedeniyle birçok firma ISK-SODEX’in 2023 tertibini heyecanla bekliyor. Fuarın bu yılki tertibinde iş hacminin önemli oranda artması hedeflenirken, memleketler arası ziyaretçi sayısında da en az yüzde 20’lik bir artış bekleniyor. İnovatif, son teknoloji ve sürdürülebilir eserlerin sergilenecek olması nedeniyle yaklaşık 90 bin ziyaretçinin beklendiği fuara bilhassa Avrupa, Kuzey Afrika, Orta Doğu ve Türki Cumhuriyetlerden ziyaretçilerin ağır ilgi göstermesi bekleniyor.

 

Uluslararası iştirakçilerden fuara ağır ilgi 

25-28 Ekim tarihleri ortasında İstanbul Fuar Merkezi’nde dört gün boyunca 25 sektörel konferans ile bölümün kalbinin atacağı fuarda bu yıl üç farklı noktada Almanya pavilyonu yer alacak. Memleketler arası markalardan çok fazla iştirakçi firmanın yer alacağı ISK-SODEX’in bu yılki tertibinde; 2021 yılında fuara katılamayan ABD, Azerbaycan, Çin, Güney Kore, Hindistan, İngiltere, İsveç, İsviçre, Mısır, Polonya ve Bulgaristan’dan firmalar da yer alacak. 

 

Teknoloji odağında geliştirilen iklimlendirme tahlilleri ISK-SODEX’te

 Pandeminin akabinde iç hava kalitesinin ehemmiyetinin artmasıyla birlikte son yıllarda trendler sağlıklı iklimlendirme tahlilleri ve dijitalleşme odağında gelişirken ISK-SODEX de bu doğrultuda tahlillere konut sahipliği yapıyor. Ar-Ge süreçlerine yatırım yaparak pazar hisselerini büyüten bölüm temsilcilerinin öne çıkaracağı teknolojilerin ortasında; güç verimliliği, objelerin interneti, uzaktan izleme ile öngörülebilir bakım ve akıllı termostatlar üzere başlıklar yer alıyor. Kesim son yıllarda bilhassa tüketicilerin daha âlâ nefes alma, daha az alerjen ve daha güzel iç yer konforu üzere muhtaçlık ve talepleri doğrultusunda yeni jenerasyon teknolojiler geliştiriyor. Taşınabilir uygulamalar üzerinden kullanma özelliği kullanıcıların ilgisini çekerken akıllı eser satın alma eğilimi her geçen gün artıyor. Tüketiciler son yıllarda yalnızca eserlerde değil, üretim basamaklarında da sürdürülebilirliğe ehemmiyet verirken; bu doğrultuda  ISK-SODEX’in 2023 tertibinde akıllı teknolojiler ve sürdürülebilir üretim yapan markaların öne çıkması bekleniyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen