Cts. May 18th, 2024


Konya Büyükşehir Belediyesi’nin mesken sahipliğini yaptığı “Hattat Nurullah Özdem Hüsn-i Çizgi Sergisi”nin açılışı yapıldı. Sanatkarın 19 yapıtının yer aldığı stant 28 Eylül’e kadar Millet Bahçesi Konya Büyükşehir Belediyesi Kırkikindi Restoran Salonu’nda ziyarete açık olacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi konut sahipliğinde “Hattat Nurullah Özdem Hüsn-i Sınır Sergisi” Konya’da sergileniyor.

Millet Bahçesi içindeki Konya Büyükşehir Belediyesi Kırkikindi Restoran Salonu’nda yapılan standın açılışına katılan Konya Büyükşehir Belediyesi Lider Vekili Mustafa Uzbaş, “Büyükşehir Belediyesi olarak bugüne kadar bu çeşit tertipleri daima yaptık, dayanak olmaya çalıştık. İnşallah bundan sonra da desteklemeye devam edeceğiz. Nurullah Özdem beyefendisi tebrik ediyorum ” diye konuştu.

 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NE KÜLTÜR VE SANATA SAĞLADIĞI TAKVİYE İÇİN TEŞEKKÜR

Hattat Nurullah Özdem de Konya Büyükşehir Belediyesi’nin kültür ve sanat işlerindeki himaye kanısının epey yüksek yerlerde olduğuna dikkati çekerek, Konya Büyükşehir Belediye Lideri Uğur İbrahim Altay’a teşekkür etti.

19 yapıtın yer aldığı standa katılan ziyaretçiler de sergiyi çok beğendiklerini tabir ederek, Konya Büyükşehir Belediyesi’nin sanatkarların kendilerini söz edebilmeleri ve kendilerini tanıtması ismine sağladığı katkıdan ötürü büyük memnunluk duyduğunu söyledi.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin konut sahipliğini yaptığı, küratörlüğünü Seyit Ahmet Depeler’in üstlendiği Hattat Nurullah Özdem Hüsn-i Çizgi Standı, Millet Bahçesi Kırkikindi Restoran Salonu’nda 28 Eylül tarihine kadar sergilenecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen