Cts. Nis 27th, 2024


Nilüfer Belediye Lideri Turgay Fazilet, CHP Osmangazi İlçe Lideri Cengiz Çelikten ve CHP Nilüfer İlçe Lideri Özgür Şahin ile bir ortaya gelerek, güzel olsun dileklerini iletti. Her iki lidere yeni misyonlarında muvaffakiyetler dileyen Lider Fazilet, birliktelik ve dayanışma vurgusu yaptı.

Nilüfer Belediye Lideri Turgay Fazilet, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) gerçekleştirdiği son ilçe kongrelerinde misyona seçilen CHP Osmangazi İlçe Lideri Cengiz Çelikten ve CHPNilüfer İlçe Lideri Özgür Şahin ile bir ortaya geldi. Buluşmaların birincisi, Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde gerçekleşti. Lider Turgay Erdem’i makamında ziyaret eden CHP Osmangazi İlçe Lideri Cengiz Çelikten ve İlçe İdare Şurası Üyeleri, Osmangazi’de eksiklikleri bildiklerini ve çalışmalara vakit kaybetmeden ağır bir biçimde başladıklarını söyledi. Çelikten, “Bu periyot hoş bir potansiyel yakalayacağımıza inanıyoruz. Lokal seçimlerde Osmangazi’de seçimi kazanabilmek için gece gündüz demeden çalışacağız” dedi. Ziyarette Nilüfer Belediye Lideri Turgay Fazilet, Çelikten ve idaresine güzel olsun dileklerini iletti. Birliktelik ve dayanışma içinde çalışmanın değerine vurgu yapan Lider Turgay Fazilet, CHP Osmangazi İlçe Lideri Cengiz Çelikten ve idaresine muvaffakiyetler diledi.

Nilüfer Belediye Lideri Turgay Fazilet, CHP Nilüfer İlçe Lideri Özgür Şahin’i de CHP İlçe Başkanlığı’nda ziyaret etti. Nilüfer Belediye Lider Yardımcıları Remzi Çınar ile Osman Ayradilli ve CHP Nilüfer İlçe Başkanlığı İdare Konseyi Üyeleri’nin de yer aldığı ziyarette, Nilüfer Belediyesi’nin saha çalışmaları ve Nilüfer’deki başarıyı daha da üst taşıyacak yol haritası değerlendirildi. Şahin ve idaresine yeni misyonlarında muvaffakiyetler dileyen Nilüfer Belediye Lideri Turgay Fazilet, “Örgütümüzle birlikte düzgün bir yol haritası çizerek, Nilüferimizdeki başarıyı pekiştirmek için dayanışma içinde, birbirimizden güç alarak çalışacağız” diye konuştu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen