Per. May 9th, 2024

İtalyan mücevher markası Pomellato, İstanbul’daki ikinci mağazasının açılışını İstinye Park’ta özel davet ile gerçekleştirdi. Markanın CEO’su Sabina Belli ve ROTAP Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Bal açılışın ev sahipliğini yaptı.

Yumuşak konturlar ve mücevherlerden ilham alan renklerle harmanlanan yeni mağaza, Pomellato’nun rafine Milano tarzını ve havasını yansıtıyor. Renkli tonlar ve sıcak bir ambiyansa sahip alanda, Iconica bantlı kapı kolları gibi ikonik Pomellato dokunuşları, Montenapoleone kırmızı renginin sıçramaları ve duvarlarda ışıldayan ‘From Milan & all around the world’ kampanyasının renkli fotoğrafları sergileniyor.

Yaratıcı Milano tasarımını zarif işçilikle birleştiren Pomellato’nun mücevherleri, dünyanın dört bir yanından gelen moda tutkunlarının uğrak noktası olan lüks alışveriş merkezi İstinye Park’ın giriş katında sergileniyor.


Daha çevre dostu bir gelecek için çalışan Pomellato, %100 sorumlu altın tedarikini sağlamış bulunuyor. 1967 yılında Milano’da kurulan Pomellato, mücevher dünyasına prêt-à-porter vizyonunu getiren ilk marka oldu. Pomellato, benzersiz tasarımları, değerli taşları ve anında tanınan ikonik stilini tanımlayan yenilikçi taş kesim ve mıhlama teknikleriyle uzman kuyum ustalarının elinde tamamlanan mücevherleriyle öne çıkıyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen