Paz. May 12th, 2024

Suudi Arabistan’a transferi büyük ses getiren Ronaldo, Fas’taki deprem sonrası yaptığı hareketle gündem olmaya devam ediyor. Fas’a yaptığı yardım sonrası Dünya Kupası’nda yaşadıkları akıllara geldi.

7 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM
Fas Ulusal Jeofizik Enstitüsü, ülkede 7 büyüklüğünde deprem olduğunu duyurdu. Enstitü, 8 kilometre derinlikte meydana gelen depremin merkez üssünün ülkenin kuzeyindeki Marakeş’in El-Huz bölgesi olduğunu belirtti. Enstitü ayrıca, bunun ülke tarihinde son yüzyıldaki en büyük deprem olduğunu duyurdu.

RONALDO’DAN OTELİN KAPILARINI AÇTI
Fas’ta meydana gelen deprem felaketi sonrası Cristiano Ronaldo’nun Marakeş şehrindeki otelini depremzedelerin kullanımına açtığı belirtildi.

İSPANYOLLAR DUYURDU
İspanyol basını, Cristiano Ronaldo’nun Fas’ı vuran deprem felaketinde evsiz kalan onlarca kişiye otelini açtığını sayfalarına taşıdı. Marakeş şehrinde lüks oteli bulunan süper yıldızın evsiz kalen ve evlerine giremeyen depremzedelerin kullanımı için otelinin kapılarını açtığı belirtildi.

PROTEKİZ, FAS’A ELENMİŞTİ
2022 Dünya Kupası Çeyrek Finali’nde Al Thumama Stadı’nda Fas ile Portekiz karşı karşıya gelmişti. Fas, Portekiz’i 1-0’lık skorla geçti ve yarı finale yükseldi. Fas’a galibiyeti getiren golü 42. dakikada Youssef En Nesyri kaydetti.

RONALDO AĞLAYARAK SAHADAN AYRILDI
Oyuna sonradan girdiği mücadelelerde de takımına gol katkısı veremeyen Ronaldo 2022 FIFA Dünya Kupasında çıktığı 5 maçta sadece 1 gol katkısı verdi. Her fırsatta kupayı ne kadar çok istediği dile getiren Portekizli süperstar, Fas mağlubiyeti sonrası duygusal anlar yaşadı ve hüngür hüngür ağlayarak soyunma odasının yolunu tuttu.

FAS TARAFTARI ALAY ETMİŞTİ
Maçtan sonra Fas taraftarları uzatılan mikrofonlara ‘Ronaldo nerede?’ diyerek dalga geçmişti. Fas’lı küçük bir kızın ‘Ronaldo nerede? Arabasında ağlıyor zaballı Ronaldo’ sözleri viral olmuştu.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen