Pts. May 20th, 2024


İstanbul’da büyük bir muvaffakiyet elde eden ve seçkin iş insanlarını bir ortaya getiren Müspet Gelişim Platformu, İzmir’de faaliyetlerine başlamak hedefiyle tanışma toplantısını geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi. 

Pozitif Gelişim Platformu, iş beşerlerine iş yönlendirme fırsatları sunmak için sorgulanabilir, hesap verilebilir ve büsbütün şeffaf bir iş ortamı oluşturma vizyonuyla yola çıkıyor. Platform, iş insanlarının bir ortaya gelerek aidiyet hissiyle yeni iş fırsatları yaratmalarına imkan tanırken, iş dünyasını daha güçlü bir formda birleştirme misyonunu taşıyor.

Pozitif Gelişim İzmir Bölge Koordinatörü Afet Ayaz, platformun İzmir’e taşınma sürecini açıklayarak “İstanbul’daki olumlu geri dönüşler ve sıcak karşılama, İzmir’de de misal bir sistemin başlatılması gerektiğini gösterdi. Bugün itibariyle İzmir’de bu sistemi hayata geçirdik ve İzmirli iş beşerlerine tıpkı kıymeti sunabileceğimizi umuyoruz. Bu platform, işini tutkuyla yapanları bir ortaya getirerek iş dünyasında yeni kapılar açmayı hedefliyor.” dedi.

İzmir, İş Dünyası İçin Orijinal Bir Fırsat Yaratıyor

Pozitif Gelişim Platformu Kurucu Yöneticisi Tarık Duman ve Müspet Gelişim Platformu Genel Koordinatörü Yetenekli İman, İzmir’deki bu genişlemenin önemini vurgulayarak şunları belirtti: “İstanbul’daki başarımızı İzmir’de de sürdürmeyi umuyoruz. Pahalı İzmirli iş beşerlerine ve platform üyelerimize teşekkür ediyoruz. Olumlu Gelişim Platformu, yalnızca iş ve kar odaklı değil; tıpkı vakitte eğitimler, toplumsal sorumluluk projeleri, nitelikli etkinlikler, dostluk ve aile kıymetlerine de büyük önem veriyor. Gayemiz seçkin iş insanları ile kaliteli bir ekosistem yaratmak.”

Pozitif Gelişim Platformu Hakkında:

Pozitif Gelişim Platformu, iş dünyasında iş birliği, eğitim, toplumsal sorumluluk ve şahsî gelişim alanlarında faaliyet gösteren bir platformdur. İş dünyasındaki profesyonellerin etkileşimde bulunmalarını, öğrenmelerini ve büyümelerini desteklemeyi amaçlamaktadır.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen