Paz. May 19th, 2024


Aydınlatmada dünya önderi Signify geçen yıl olduğu üzere bu yıl da Alaçatı Wind Fest’in en büyük destekçileri ortasında yer aldı. Şenlik alanını solar eserleriyle ve tabiatın gücüyle aydınlatan Philips, Türkiye’de ikinci defa gece sörf yarışında gençlerin sörf tecrübesine ışık tuttu.

Philips aydınlatma eserleri ile aydınlatılan gece yarışında Alaçatı, Philips’in ışıklarıyla renklendi. 

4-8 Ekim tarihleri ortasında Alaçatı Rüzgar Şenliği (Alaçatı Wind Fest) kapsamında Türkiye’de bu yıl ikinci sefer gerçekleştirilen çocuklar ve gençler kategorisinde PWA Slalom World Cup organize edildi. Philips aydınlatma eserleri, 5 Ekim’de gece sörfüne mesken sahipliği yaptı ve denizi bir kıyıdan öteki kıyıya kadar aydınlatarak gece sörfüne renk kattı.  Philips aydınlatma eserleri, şenliğin en dikkat cazibeli anlarından birini oluşturdu. 5 Ekim’de, Philips’in özel aydınlatma tahlilleri, gece sörfünü adeta sihirli bir tecrübeye dönüştürdü. Aktifliğe eşsiz bir atmosfer katan Philips, renkli ışıklar ve özel aydınlatma efektleri ile gece sörfünün büyüsünü artırdı ve sörfçüler Alaçatı rüzgarının ritmine ahenk sağlarken, izleyicilere süper bir görsel şölen sunuldu.  

“Şampiyonlukları Philips Hue ile tek harekette renklendir” mottosuyla, Philips aydınlatma eserleri, PWA Slalom World Cup tecrübesini aydınlatarak, şenliğin en unutulmaz anlarından biri haline geldi. 

Dereceye giren atletleri ödüllendiren Philips Hue, gençlerin akıllı aydınlatma ile tanışmasını da sağladı. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen