Çar. May 8th, 2024


Türkiye’de meyve suyu ve içecek dalının esaslı ve öncü markası Aroma, 7-11 Ekim tarihlerinde Almanya’nın Köln kentinde düzenlenen, dünyanın besin kesimine yönelik en büyük fuarlarından biri olan Anuga’ya katılarak geniş eser yelpazesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Fuarda Aroma’nın işlevsel içecek kümesi Sa-de büyük ilgi gördü.

Yenilikçi bir bakış açısıyla inovatif eserlerini tam 55 yıldır tüketicilerle buluşturan Aroma, dünyaya açılmaya devam ediyor. Bu kapsamda 7-11 Ekim tarihleri ortasında Almanya’nın Köln kentinde düzenlenen, dünyanın besin kesimine yönelik en büyük ve en değerli fuarlarından Anuga’ya katılan Aroma, 118 ülkeden gelen iş ortakları ve potansiyel müşteriyle görüşme fırsatı buldu. Bu yıl “Sürdürülebilir Büyüme” ana teması altında düzenlenen Anuga’da yaklaşık 7.900 iştirakçi yer alırken, fuarı 140 bin kişi ziyaret etti. 

Tüketicilerin sağlıklı ve lezzetli içeceklere ulaşması için Ar-Ge’ye yaptığı yatırımlarla eser ailesini genişleten Aroma, tıpkı vakitte yenilikleriyle de bölüme de taraf vermeye devam ediyor. Her periyot hayat ve beslenme trendlerini yakından takip eden ve yenilikleriyle tanınan Aroma’nın bu vizyonla ailesine kattığı Sa-de işlevsel içeceklerine bölüm profesyonelleri ağır ilgi gösterdi. İşlevsel eserlerden oluşan Sa-de ailesi, 8,15 pH pahasına sahip alkali özellikli doğal kaynak suyunun vitaminlerle zenginleştirip doğal meyve aromaları ile içiminin daha güzel ve lezzetli hale getirilmesiyle hazırlanıyor. Beş farklı çeşitte 330 ml’lik karton ambalajda tüketiciye sunulan işlevsel sular, fuarın dikkat çeken eserleri ortasında yer aldı. Aroma Anuga’da tanıttığı geniş eser yelpazesinden öne çıkan eserlerinden biri de daima yenilediği %100 meyve suları oldu. 

Kılınç, “Fuarın teması ‘sürdürülebilir büyüme’ bizim de merceğimizde”

Dünyanın önde gelen yiyecek ve içecek fuarlarından biri olan Anuga’nın beklentilerinin de üzerinde bir verimlilikte geçtiğini belirten Aroma Genel Müdürü Sefer Kılınç, gerçekleştirdikleri fuar iştirakleriyle ilgili olarak şunları aktardı: “Türkiye’de içecek kesiminin dinamik bir oyuncusu ve birincileriyle öncü bir firma olarak memleketler arası fuarların takvimimizde kıymetli bir yeri var. Anuga, küresel çapta ses getiren ve firmalara her manada kar sağlayan milletlerarası bir platform. Sürdürülebilir ve adil bir besin sistemine giden yolda global besin sanayisi şu anda dinamik bir değişim yaşıyor. Bu yılın teması olan ‘sürdürülebilir büyüme’ bizim de üzerinde çok mesai harcadığımız, merceğimizde olan bir bahis. A-Ge ve inovasyon yatırımlarımızı da bu tarafta yapıyoruz. 330 ml’lik karton ambalajda sunarak daha çevreci hale getirdiğimiz Aroma Ömer Duruk Doğal Kaynak suyu bu bakış açımızın hoş örneklerinden biri. Fuar’da tanıttığımız eserlerimizden biri de bu doğal kaynak suyumuz ile hazırladığımız Sa-de işlevsel içecek ailemiz oldu. Her birine farklı bir işlevsellik kattığımız şeker eksiz bu içeceklerimiz çok beğenildi ve büyük ilgi gördü. Bu kadar büyük çapta gerçekleşen fuarda ihracat potansiyelimizi arttırmaya yönelik fırsatlar yakalarken bölümdeki yeni açılımları takip edebiliyoruz. Dünyanın pek çok yerinden iş ortaklarımız ve potansiyel müşterilerimizle görüşmeler gerçekleştirdik. İşbirliklerimizi sağlamlaştırmak ve yenileriyle irtibata geçerek ihracat coğrafyamızı büyütmek için çok verimli, kıymetli bir buluşma oldu.” 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen