Cum. May 3rd, 2024


Bir mühlet evvel imali başlayan Ataevler Ömür Alanı’nın inşaatı süratle ilerliyor. Bölgede yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Nilüfer Belediye Lideri Turgay Fazilet, proje tamamlandığında bölgenin çok renkli ve hareketli yeni bir hayat alanı kazanacağını söyledi.

İlçenin çağdaş yapısını müdafaası ve artan nüfusla birlikte değişen ihtiyaçları karşılamak ismine projeler geliştiren Nilüfer Belediyesi, mevcut pazar alanlarını yeniden projelendirerek birden fazla fonksiyon kazandıran çalışmaları kapsamında Ataevler’de yeni bir yaşam alanı yaratıyor.

Ataevler pazaryerinin bulunduğu alanda yeni bir proje geliştirerek inşaat çalışmalarını başlatan Nilüfer Belediyesi, bölgeye çağdaş bir kapalı pazaryeri kazandırmakla kalmayıp, burada vatandaşın birçok hizmeti tek nokta almasını sağlayacak.

Ataevler Hayat Merkezi ile muhtarlık, bölgesel otopark, kapalı pazaryeri ve sosyal alanlar bir ortada bulunacak. 5 bin 416 metrekare taban alanına sahip merkezde yaklaşık 200 araçlık otopark yer alacak. 4 bin 400 metrekarelik pazaryeri bulunan projede, ticaret alanları da bulunacak.

İnşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Nilüfer Belediye Lideri Turgay Fazilet, proje sorumlularından çalışmalarla ilgili bilgi aldı. İnşaatın süratle ilerlediğini belirten Lider Fazilet, “Bütün bu çalışmaları en kısa müddette bitirerek halkımızın hizmetine açmak istiyoruz. Bu süreç içinde vatandaşlarımızdan da anlayış bekliyoruz. Proje tamamlandığında hem kapalı pazaryeri, hem bölgesel otopark, hem muhtarlık, hem toplumsal ve ticari alanlarıyla kısaca bölge halkına yeni ve renkli bir hayat alanı kazandırmış olacağız” dedi.

Nilüfer Belediyesi, Ataevler pazaryerinin yanısıra Çamlıca ve Kültür mahallelerinde de yeni ve kapsamlı projelerle pazaryerlerine birden fazla fonksiyon kazandıracak çalışmalar yürütüyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen